Șirineasa va avea un teren sintetic sportiv multifuncțional

Acesta spune că a reușit în primul mandat să asigure o bază de infrastructură pentru comuna pe care o administrează, urmând ca în următorii ani, localitatea să se înscrie pe un trend crescător economic, astfel încât să devină și mai atractivă pentru cei care doresc să locuiască sau să facă aici afaceri.

Dar asta cu condiția ca marile proiecte să fie demarate fie prin Plaul Național de Investiții Anghel Saligny fie prin programele operaționale, dar criteriile de eligibilitate să nu fie atât de restrictive.

Astfel prin PNI, Bebe Streinu urmează să invesetească în reabilitarea a 9 km de drumuri locale. În prezent se lucrează la terenul sintetic și se așteaptă axele pentru fonduri europene.

Toate proiectele care urmează a fi implementate de administrația publică locală a comunei Șirineasa, vizează îmbunătățirea și modernizarea comunei.

One comment

  • Marian

    Aveau teren de fotbal deja… au nevoie de alte prioritati: gaze, amenajarea drumului principal si consolidarea malului dinspre raul Luncavat, impadurirea zonei, locuri de munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *