Simona Gogârlă – ‘Vâlcea are tradiţie în handbal, reuşitele HCM-ului spun totul’

Simona Gogârlă, antrenoarea echipei de handbal feminin HCM Rm. Vâlcea, a declarat vineri pentru AGERPRES că este mulţumită de efortul depus de fete pe ultima sută de metri şi că tânara formaţie, ‘deşi la începutul campionatului i se dădeau mici şanse pentru a rămâne în prima ligă, a reuşit să răstoarne toate pronosticurile’.

‘Sunt fericită şi mulţumită de rezultate, de când am preluat echipa din noiembrie am reuşit să le ambiţionez şi să le responsabilizez, câştigând meciuri decisive şi astfel am rămas în prima ligă fără să ajungem la baraj. Vâlcea are tradiţie de handbal, prin faptul că HCM Râmnicu Vâlcea, abia formată, fără mari şanse la începutul campionatului, a reuşit să răstoarne toate pronosticurile spune totul, adică aici se joacă handbal indiferent dacă te numeşti sau nu Oltchim. Pe ultima sută de metri, HCM s-a dăruit şi ne-a făcut pe noi, publicul vâlcean să fim fericiţi. O să facem câteva modificări în această vară, vom avea şi achiziţii de noi jucătoare şi după aceste achiziţii vom vorbi despre obiectivele pentru noul sezon competiţional’, a precizat Gogârlă.

HC Municipal nu a avut un campionat fericit, dar s-a mobilizat cum nu se putea mai bine în turneul decisiv. După doua succese cu CSM Ploieşti, elevele Simonei Gogârlă au trecut la scor şi de Neptun Constanta, 26-17, şi se menţin în Liga Naţională, fără sa mai participe la ultimul turneu de baraj. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *