Simona Gogârlă (HCM Rm. Vâlcea) – Un egal cât o victorie pentru fetele noastre

Simona Gogârlă, noua antrenoare a echipei de handbal HCM Râmnicu Vâlcea, este fericită pentru primul punct din acest campionat obţinut de elevele sale, spunând că “din acest moment nu vom mai fi privite precum ciuca bătăilor”
“Sunt fericită, pentru că şi fetele sunt fericite. Nu este neapărat meritul meu, echipa a fost construită de Mori (Maria Duca, n. red.), eu doar am reuşit în aceste două trei zile să le ridic moralul. De azi înainte va fi şi mai greu, pentru că celelalte echipe nu ne vor mai privi precum ciuca bătăilor, ci ne vor trata ca pe un adversar pe măsură. Oricum, acest egal face cât o victorie, în faţa unei candidate la titlu. Vom vedea ce facem în pauza competiţională, ne gândim la transferuri, pentru că trebuie să rămânem în prima ligă”, a declarat, pentru AGERPRES, Simona Gogârlă.
De altfel, viceprimarul Gheorghe Matei, responsabil cu echipa de handbal, a declarat că multe jucătoare nu vor mai apuca returul.
“A fost inspirată venirea Simonei, dar este şi meritul lui Mori, pentru că reuşit să încropească o echipă în timp record. Transferurile vor definitiva noul HCM, iar prin rezultatul de azi eu sper că handbalul va reînvia la Râmnicu Vâlcea. Am avut timp să vedem ce nu merge la echipă, azi am văzut mai multă mobilizare, mai multă dăruire, dar din păcate numărul de fete care nu vor mai apuca returul este măricel, vedem şi cum stăm cu bugetul şi altfel vom porni la drum din iarnă. O felicit pe Simona pentru rezultat, am spart gheaţa”, a spus Matei.
Sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, HCM Rm. Vâlcea, echipă antrenată de câteva zile de fosta internaţională Simona Gogârlă, a reuşit, după 8 înfrângeri consecutive, să obţină un punct, rezultat de egalitate, 21-21, cu Dunărea Brăila, formaţie aflată în lupta pentru titlu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *