Şi-a părăsit soţul dar se întoarce înapoi însărcinată!

„nu, nu vreau, nu vreau, am zis că nu”, parcă aşa ar arăta scena în care Iohannis în papuci şi halat de noapte este împins la spate de consilieri să spună şi el ceva mulţimii

Şi uite că prinţul a vorbit. S.a luat de Ponta, acest Lawrence al Arabiei pentru că a plecat la joacă cu cămilele fără să-i spună şi lui. Oare Iohannis ar fi vrut şi el să-şi probeze noul slip pe plajele din Qatar? În fine şi în cele din urmă s-a trezit şi el că România e un stat de drept şi i.a certat pe cei 9 pesedaci care vor să schimbe codul penal din nou ca să arate cu deştul mijlociu în sus întreaga Europă.

Numai că mustrările lui Iohannis au fost un fel de scâncet firav aşa cât să se audă pe lângă Cotroceni. Nici un „Nicht! Schnell!”, cum urlau soldaţii fuhrerului prin filmele din anii 80. Iohannis a vorbit ca un ardelean care spune „no amu şi dacă am făcut pe mine, care e baiul?”.

Drept urnare imediat şi-a luat-o în freză printr-un comunicat la mişto al pesediştilor care l-au trimis la plimbare prin pădurea vienezeă defrişată de austrieci.

Uite că deja meciul ăsta mă plictiseşte, noroc că Ponta şi Ludovic Orban se mai înjură ca la birt, dacă e real că Ponta a drăcuit, eu zic să-i fie ruşine puştiului care devine un Băsescu din ce în ce în ce mai agresiv.

Şi noroc cu Atanasiu care se laudă că au aburit PDL-ul, l-au băgat în pat, i-au promis că-l iau de nevastă şi acum, după ce şi-au făcut voile, îi arată uşa. Iar mica pedelistă plânge şi suspină că feciorelnicul Predoiu rămâne cu burta la gură dar fără inel de logodnă la victoria.

Concluzia este atât, Iohannis s-a băgat la somn şi la andrelele lui Carmen, Ponta învaţă să scuipe ca Băsescu în port, iar pedeliştii orfani se uită peste gard dacă Băsescu îi mai vrea după ce au părăsit domiciliul conjugal.

Pentru că asta e telenovela noului PNL, pedelelul sătul de un soţ beţiv şi mitocan s-a aruncat fuga în braţele PNL-ului cu papion şi pian în casă. Numai că părinţii PNL-ului au strâmbat din nas şi au spus că nu le mai convine nora, iar băieţelul cuminte şi ascultători de părinţi începe să îi arate uşa amantei PDL şi o trimite la beţivul din port….

Cătălin Predă …oiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *