Partea a 8-a din Star Wars se toarnă la Râmnicu Vâlcea

Cu foarte mult timp în urmă, într-o galaxie, pe planeta Râmnicu Vâlcea…

De o jumătate de an, Imperiul Galben, condus de Deputatul Palpatine Buican, a început ocuparea întregii galaxii, zdruncinate de revolte; fiecare planetă, numită comună sau orăşel, priveşte confuză spre o forţă care să o călăuzească…

Imperiul se extinde, Palpatine (Darth Sidiuos Buican) ştie că, în foarte scurt timp, toată galaxia Vâlcea va cădea în mâinile Imperiului Galben… În acest demers, îl are alături pe Darth Vader Gutău, un general puternic, care controlează ambele părţi ale forţei.

Cea mai importantă planetă urmează a fi cucerită, cea condusă de Vader Gutău pe vremea când se numea Anakin.

CostiDar aici, rebelii roşii, conduşi de Costi The Hutt Rădulescu, căutau cu disperare un lider care să folosească forţa roşie, blegită în ultima vreme, împotriva Imperiului Galben. Şi aşa l-au găsit pe fiul rătăcitor şi răzvrătit al lui Vader Gutău, pe Luke Romeo Rădulescu.

Cel care vrusese să devină un Jedi.  Luke Romeo Rădulescu a fost numit de Yoda Dragnea drept apărător al Forţei Roşii şi i s-a dat sabia LASER cu care să lupte împotriva lui tac-su.

Partea naşpa este că Han Solo Matei refuză să lupte alături de Luke Romeo împotriva imperiului şi a lui Vader. Han Solo Matei ar fi vrut fie ales el ca Jedi sau măcar Prinţesa Leea Mihăilescu.

Ca să nu se supere Han Solo Matei, Costi The Hutt a încercat o manevră cu fratele său, Luci C-3PO,  ca să intoxice comunitatea că, de fapt, Yoda Dragnea l-ar fi numit pe el Jedi. Nu a ţinut faza, iar Han Solo Matei l-a definit pe Costi The Hutt drept trădător.

Altă parte naşpa este că şi Chewbacca Amza, prietenul lui Han Solo Matei, l-a părăsit pe liderul interimar al planetei Râmnicu Vâlcea şi a declarat: „Dacă Yoda Dragnea a decis, nu ne putem lupta noi altfel”.

Singurul care s-a retras din funcţie a fost tovarăşul Ben Obi-Wan Persu, spunând că Luke Rădulescu nu este un Jedi, ci un Agamiţă Jedi.

Star WarsDin păcate pentru Han Solo Matei, şi R2-D2 Dobrete a acceptat că Jedi este Luke Romeo Rădulescu.

În tot acest timp, armatele lui Vader Gutău se adună, mulţi dintre rebelii roşii anunţă că vor trece  în armata imperială. Se are în vedere alianţa Lovin The Old, Buşu Oliver, Remus Vegan, în dilemă dacă vor juca neutru sau în tabăra lui Vader Gutău.

Dart Sidious Buican i-a dat mână liberă lui Vader Gutău pentru planeta Râmnicului, ştiind însă că, dacă Vader o va cuceri, îi va fi asigurat lui scaunul imperial.

Deci, episodul 8 din Star Wars se va turna la Râmnicu Vâlcea şi se va difuza în premieră pe 5 iunie, cu casa închisă.

Va urma!

Regia:  Giorgi Lucocoş

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *