Sensul giratoriu de la Lădești a fost recepționat

Săptămâna trecută a fost recepționat sensul giratoriu din comuna Lădești, din intersecția Măldărești, respectiv intersecția DN 65 C Craiova (DN 65) – Bălceşti – Horezu (DN 67), DJ 676 B Glăvile (DJ 677 A) – Voiculeasa – Olteanca – Chiriceşti – Lăpuşata (DJ 676) şi DC 107 Săruleşti (DJ 676 B) – Măldăreşti (DN 65 C). Investiția a fost realizată în urma unui accord de asociere între Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Lădești.

”A fost finalizat sensul giratoriu din intersecția Măldărești, care asigură o bună circulație rutieră în zonă și astfel se evită și accidente. În centrul sensului avem un stâlp electric prevăzut cu patru brate care asigură pe timp de noapte iluminatul, este semnalizat și sunt și marcaje”, a declarat primarul Ion Lixandru.

Edilul a mai spus că va continua asfaltarea și modernizarea ceorlalte drumuri satești și comunale, precum și construirea unui pod în satul Găgeni șu unul ăn satul Măldărești. De asemenea, are în vedere achiziționarea unui buldoexcavator pentru primărie, dar și modernizarea iluminatului public cu lămpi tip leduri.

”Dorim să reabilităm și să modernizăm căminul cultural pentru a putea organiza activități culturale și, de asemenea, să amenajăm un teren de sport cu gazon sintetic în incinta Liceului Teoretic din localitate. Totodată, vom moderniza piața agroalimentară și târgul din comună.  Ne ocupăm intens de atragerea de fonduri europene pentru realizarea de noi investiții, dar și atragerea de investitori care doresc să investească pe teritoriul localității”, a adăugat edilul Lixandru.

Claudia POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *