Senatorul Romulus Bulacu crede în unificarea dreptei până în anul 2020

Unul dintre puţinii lideri de dreapta care mai activează în politica vâlceană, senatorul  PNL, Romulus Bulacu a deschis săptămâna trecută sezonul conferinţelor de presă politice, cu răspunsuri chiar îndrăzneţe în cazul unor subiecte delicate aflate la ordinea zilei.

Bulacu a avertizat societatea din punct de vedere economic că, ultimele “exagerări financiare” din politica guvernului, făcute fără un studiu de impact, pot conduce la un iminent colaps economic, ceea ce ar putea distruge tot echilibrul la care s-a muncit în ultimii ani.

Acesta crede că o abordare mult mai cumpătată a deficitului economic al României şi alocarea de bani pentru investiţii şi nu pentru cheltuieli, creează o dinamică şi nu o gripare a economiei.

“Social-democraţii forţează mult echilibrele economice ale României şi sper să nu ajungem în colaps, dacă nu suntem atenţi la deficitul convenit. Este foarte important sectorul public, al angajaţilor din sectorul bugetar dar să nu uităm că greul şi plusvaloarea, banii la bugetul de stat, vin din mediul privat. Mediul privat a aşteptat mult ca promisiunile de relaxare fiscală să vină, scăderea unor taxe, creşterea plafonului TVA, eliminarea unor impozite, inlcusiv cel pe dividende. Nu au venit aceste măsuri, vedem că sunt sincope în solda soldaţilor, vedem că nu sunt bani pentru ajutorul de minimis, vedem că rectificarea este negativă şi se iau bani de Dezvoltare, atunci, sperăm că nu se vor amplifica aceste taxe. De aceea noi venim cu soluţia salariului al 13-lea şi al 14-lea, adică, venim în sprijinul mediului privat, cel care asigură clasa mijlocie şi cel care asigură venituri la buget”, spune Bulacu.

Acesta speră că până în 2020, forţele de dreapta se vor uni şi “pe modelul alegerilor prezidenţiale”, alegerile parlamentare pot oferi un vot unic pentru partidul de dreapta.

“Suntem deschişi pentru orice colaborare pe partea dreapta pentru toate partidele care au aceleaşi idei şi proiecte. Suntem deschişi pentru oameni noi în partid, cu viziune, cu credibilitate. Da, ştim, că la capitolul comunicare nu am funcţionat bine, dar cred că în următorii 3 ani, este timp suficient pentru o reconstrucţie a dreptei”, a mai adăugat senatorul vâlcean.

În acest sens, Bulacu, spune că nu este mulţumit nici el de organizaţia municipală a PNL, dar argumentează că este în reorganizare.

“Aşteptăm în curând şi de acolo rezultate. Sincer, nu sunt mulţumit dar PNL Râmnicu Vâlcea se reorganizează în acest moment, vom vedea atunci la final care vor fi rezultatele.  le vom solicita să aibă conferinţe de prese cât mai dese în care să vină cu mesaje şi să prezinte programe. Da, ne aflăm în opoziţie dar putem să venim cu soluţii constructive, cu alternative, pe care cetăţenii trebuie să le cunoască”, a mai menţionat parlamentarul vâlcean.

În această lună se vor desfăşura lucrările Comisiei Economice, Energiei și IMM, unde senatorul Romulus Bulacu este coordonator.

AP

 

loading...

2 comments

 • Cecile C.

  Pacat ca , politica in Valcea se face de catre analfabeti. Senatorul mafiei galben portocalii
  a ramas repetent la discurs deoarece nu are vorbele la el. Ticurile pe care le are si nu si le poate
  stapini ii dau si mai mult de furca la exprimarea limbii de lemn pe care o foloseste.
  Acest individ frustrat , pentru ca se simte inferior “profesorului de aritmetica” , nu are ce cauta
  in Parlamentul Romaniei. Cred ca ANI trebuie sa-l ia la purecat pentru ca , sigur nu va putea justifica agoniseala.
  De cite ori este obligat sa spuna ceva este pus in situatia grea pentru ca nu are nimic a spune.
  Cred ca , si el realizeaza ca , daca tacea , filozof ajungea. OT Bunesti.

  • Dan Manole

   pacat ca unii au drept de vot. Macar Bulacu mai incearca sa faca ceva. Dar asa ne neamul ii criticam pe cei care incearca si se implica si ii laudam sau ignoram pe cei care stau in fotolii caldute si vorbesc despre cum vor vota Legile lui Murphy sau se lauda cu legile altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *