Laurenţiu Coca: Guvernul Ponta a lăsat ţara la cheie

Senatorul PSD Vâlcea Laurenţiu Coca a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că guvernul condus de Victor Ponta a lăsat România “pe val”, din punct de vedere economic, şi că nimeni nu se va putea prevala vreodată de “greaua moştenire”.

“De aceea, aşa cum a spus şi preşedintele Liviu Dragnea, se impune prezentat opiniei publice un bilanţ cu privire la tot ce s-a realizat, de la creşterea economică, la TVA scăzut, la creşterile salariale, la scăderea evaziunii fiscale. Referitor la Vâlcea, nu cred să fi auzit că, în vreo localitate, indiferent de partidul reprezentat de edil, nu s-a făcut nimic. Este vorba de drumuri asfaltate, de aducţiuni de apă, canalizare, investiţii, parcuri industriale, investitori străini. Nu am auzit pe nimeni care să fi reproşat ceva guvernului Ponta, fie că vorbim de mediul privat sau mediul public. Ţara este lăsată la cheie şi asta o spun eu şi ca vâlcean, şi ca cetăţean al acestei ţări, având cel mai bun guvern de după 1989 până în prezent”, a spus Coca.

Senatorul nu s-a pronunţat cu privire la premierul desemnat Dacian Cioloş, spunând că aşteaptă echipa pe care acesta o va prezenta Parlamentului.

“PSD va rămâne obiectiv şi vom vota fără subiectivism. Da, aşa cum spune strada, este nevoie de competenţă, de corectitudine, de continuarea performanţelor economice şi de stabilitate”, a mai adăugat Coca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *