Şedinţa ordinară a CL Râmnicu Vâlcea, amânată din greşeală

Şedinţa ordinară a Consiliului Local (CL) Municipal Râmnicu Vâlcea a fost amânată vineri printr-o greşeală a preşedintelui de şedinţă care, în loc să ceară un vot pentru amânarea unor puncte de pe ordinea de zi, a supus la vot amânarea întregii ordini de zi.

La începutul şedinţei, consilierii locali ai PDL şi PNL au propus amânarea şi scoaterea de pe ordinea de zi a unor puncte.

‘Erau prea multe subiecte importante pentru municipiu trecute la diverse şi noi doream să le trecem ca puncte principale într-o şedinţă normală. Am solicitat preşedintelui să se voteze propunerea noastră’, a declarat, pentru AGERPRES, liderul consilierilor PDL, Cosmin Constantinescu.

Preşedintele de şedinţă, social-democratul Vasile Cocoş, în loc să supună la vot solicitarea consilierilor PDL şi PNL, din greşeală, a solicitat amânarea efectivă a ordinii de zi, fapt votat în unanimitate de toţi consilierii.

În consecinţă, primarul interimar Gheorghe Matei nu a avut altă soluţie decât să propună consilierilor suspendarea şedinţei şi să îi convoace pe aceştia pentru sâmbătă, la ora 10.00, într-o şedinţă extraordinară. AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *