Se toarnă asfalt în satele Izvoru Rece, Balomireasa, Obogeni și Bârsoiu din Stoilești

Stoilești este comuna cu cea mai extinsă rețea de drumuri din Vâlcea, însumând 200 de km de artere în cele 15 sate.

Cu toate acestea, primarul Florin Ionescu a demarat lucrările de asfaltare prin Anghel Saligny, la mai multe drumuri. În prezent se lucrează la strada Pravila din satul Bârsoiu, pe o lungime de 1,7 km, precum și pe DC 36, unde se vor turna 2,4 km de asfalt în satele Balomireasa și Izvorul Rece. Vestea bună este și pentru locuitorii de pe strada Șogor-Malu, unde se vor turna 1,5 km de asfalt. În paralel se continuă lucările la podul de peste râul Topolovelul, lucrări în curs de finalizare.

Edilul anunță și semnarea contractului pentru modernizarea iluminatului public pe un sector de drum. Sectoarele care înregistează un consum ridicat de curent au fost prioritizate pentru a se face înlocuiri cu becuri economice cu led.

Pe lângă acesteproiecte care se află în implementare  primarul Florin Ionescu a mai depus altele  pe alte linii de finanțare. Încadrându-se în măsurie prevăzute de Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), edilul a aplicat pentru programul privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice, pentru eficientizarea energetică a căminului cultural, dar și pentru realizarea unor stații de încărcare electrică, una în centrul localității, iar alta la căminul cultural, proiect ce se implementează prin Agenția Fondului pentru Mediu (AFM). Precum și pentru un parc fotovoltaic care să asigure cheltuielile publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *