Se termină domnia lui Dănuţ Vodă – Acomin, de la Voineasa Transalpina Ski Resort

Cred că este cea mai mare veste pe care o putem primi de la guvern. Faptul că domnia Fauriotă de la Voineasa Transalpina Ski Resort apune.

Guvernul alocă ultima tranşă din datorie, după cum informează preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Bun, nu este vina lui Dănuţ Vodă, numit şi Faur de la Acomin. Este vina până la urmă a guvernelor din ultimii 10 ani, care l-au lăsat pe arogantul personaj să-şi facă de cap acolo, să fie un stăpân pe plantaţie/pârtie, a se înţelege. Prost nu e ăla care profită…nu?

Pe scurt. În anul 2010, Guvernul României finanţează un amplu proiect de 35 de milioane de euro, tradus în Transalpina Ski Resort. Bani guvernamentali cu toţii. Numai că, alocarea este de aproximativ 10 milioane în primii ani şi ultimii totodată ai doamnei Udrea.

După, vine USL. Şi Grapini, ca ministru al Turismului.  Tanti asta zice că ea nu finanţează orice „derdeluş”. Şi ne-am dat dracu! Domeniul era pe 3 sferturi terminat, constructorii erau ACOMIN, recte Dănuţ Faur.

Ce se întâmplă? Până aici este bine. Omul ca să-şi recupereze banii din investiţie devine proprietarul din oficiu al acestui domeniu. În baza că, tot ce mişcă pe schiuri acolo, se încasează pe Acomin.

Şi de aici, urmează 7 ani, în care totul se transformă în Zona Crepusculară. Guvernele mai eliberează cu ţârâita bani dar nu suficient pentru a stinge datoriile. Dănuţ devine Vodă Fauriotul domeniului şi aici se transformă totul în Zona 51. Adică, secrete de stat. În fiecare an, se descoperea câte o lucrare care nu s-a plătit. Sunt vorbe care circulă, că un teleschi niciodată nu a funcţionat dar el…a funcţionat pe hârtie, că numărul de turişti a fost mai mic decât mai mare. Că şi castraveţii muraţi pe care îi mâncau muncitorii de pe domeniu trebuie achitaţi.

7 ani în care Zona Crepusculară Acomin a fost o lungă domnie Fauriotă. Când se deschidea sezonul de schi sau se închidea, depindea doar de Dănuţ Vodă. Deşi acum un an, toată lumea îl stuchea pe primarul din Voineasa. Primăria care era captivă lui Dănuţ Fauriotul şi executată de Dănuţ Vodă. Cerea fonduri, astea nu veneau, Acomin  băga penalizări. Acum găsiră un apreschiu, unul care nu era în proiect, dar ţi-ai găsit, Acomin cere bani şi pentru scorburile din copaci care au apărut în cei 7 ani, la Transalpina Ski Resort.

O comoară lânga casa omului a fost acest domeniu. Nici măcar bogdeaproste nu a spus…

Na, că vine şi vestea că ultima tranşă din datorie urmează a fi achitată, redând judeţului ultima brazdă fauriotă. Suntem tare curioşi dacă Acomin, recte Dănuţ Vodă Fauriotul va mai găsi ceva de plătit. Poate potârnichiile din poiană, scobitorile de mici, ienupării care au crescut în aceşti ani şi norul care trece pe deasupra pârtiei de schi. Nu de alta, dar nu ne-am mira să nu există ceva de plată. Că greu te dezlipeşti de borcanul de miere. Dar vom vom ţine la curent cu ce face Dănuţ Vodă pentru a nu pleca de pe tron.

Pentru că de la suma iniţială a proiectului, s-a ajuns azi la o sumă astronomică, că doar vorbim de Zona Crepusculară Transalpina Ski Resort.

Aşa că The Time is near….

Declaraţia BalFaur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *