Se amenajzează deja Organizarea de Șantier pentru Lotul 5 al Autostrăzii Sibiu – Pitesti

Un nou şantier se deschide pe Autostrada A1 Sibiu – Piteşti, cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din România. Lucrările pentru construirea lotului 5 încep la sfârşitul lunii mai, cel târziu la începutul lunii iunie, a anunţat Mariana Ioniţă, director general CNAIR.

Pe lotul 5 cu o lungime de 30 de kilometri între Piteşti şi Curtea de Argeş constructorul Astaldi (n.r. din Italia) a început deja organizarea de şantier şi lucările pregătitoare intrării în şantier.

„Pe lotul 5, aproape de Piteşti au început şi o serie de lucrări pregătitoare, organizarea de şantier, instalarea staţiilor de beton, de asfalt, se pare că la sfârşitul lunii mai, printr-o organizare bună şi punerea la punct a tuturor documentelor (n.r. Autorizaţie de Construire – AC şi Ordinul pentru Începerea Lucrărilor – OIL), cel târziu la începutul lunii iunie, şantierul va începe şi aici şi vom avea circa 47 de kilometri de autostradă în lucru între Sibiu şi Piteşti, alte trei sectoare fiind în procedură de achiziţie publică”, a anunţat, sâmbătă, pe amplasamentul lotului 5 de lângă  Piteşti, Mariana Ioniţă, director general CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *