Scurtătura Zătreni – Râmnicu Vâlcea, prin ”Săscioara” în proces de reabilitare

Primarul din Zătreni, Constantin Lițoiu, salută interevenția Consiliului Județean pentru reabilitarea drumului de legătură cu comuna Tetoiu, o variantă care scurtează cu 30 de km, distanța până la Râmnicu Vâlcea.

”Le mulțumesc celor care au înțeles cât de important este drumul Săscioarei pentru noi cei de aci care mergem la Râmnic, pentru cei care lucrează la Râmnic, pentru că azi timpul însemană bani și orice variantă care scurtează o distanță este binevenită. Am mulțumit președintelui Consiliului Județean pentru programul amplu de asfaltare demarat în județ și faptul că a inclus Zătreniul pe listă”, susține Lițoiu.

De altfel zilele trecute, președintele Constantin Rădulescu a făcut precizări cu privire la acest tronson de drum:

”În aceste zile se execută lucrări de asfaltare pe un sector de 1,5 km din DJ 676 G, pe raza comunei Zătreni. Pe această porțiune, drumul era într-o stare avansată de degradare, fiind necesare unele reparații asfaltice. De asemenea, s-a extins partea carosabilă, rezultând un tronson de drum pe care se poate circula în siguranță. Kilometru cu kilometru, modernizăm toate drumurile județene, inclusiv DJ 676 G, acest drum care face legătura între comunele Zătreni și Tetoiu și care scurtează cu 30 de km distanța până la Râmnicu Vâlcea”

Drumul prin Săscioara, cum mai era cunoscut leagă comuna Zătreni de satul Budele din comuna Tetoiu și reprezintă o scurtătură importantă pentru comunele Zătreni și Lăcusteni spre Râmnicu Vâlcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *