Scoatem Vâlcea din Mizerie: Sesiune speciala in Parlamentul European pentru demiterea USR Vâlcea

Cea mai cunoscută pagină de FB din Valcea, ne oferă azi o informație de exclusivitate, de o importanta capitala pentru viata politica din judet:

“In urma demersurilor noastre, a milioane de semnături, azi, în sesiune specială, Parlamentul European va dezbate demiterea organizației USR Valcea si pe cei trei trădători. Toate grupurile PPE, PSE, Renew Europe au achiesat la ideea ca ședinta de Consiliu Local din 25 februarie a fost un act de lessmajestate. Acuzatul Gheorghiu este judecat pentru renunțarea cu bună știință la lupta de gherila impotriva infractorului Gutau. De parca cetățenii l-au votat sa aiba sarcinî de viceprimar!!! El a fost trimis de cetățeni sa se opuna la toate propunerile si proiectele infractorului, să posteze pe Facebook zilnic atacuri la grupul infracțional de la primarie. El trebuia urmatorii 3 ani jumatate sa lupte la baioneta in consiliu local. Nu sa primească birou și sarcini de viceprimar. Aici e vorba de lupta pe viata și pe moarte. Òri noi, ori el! Salutam decizia parlamentarilor din Luxemburg, Lichenstein, de a ne răspunde la memoriu si de a pune în regim.de urgenta, azi, pe agenda PE, demiterea organizației trădătoare!” Se arata în comunicatul celor de la Scoatem Valcea din Mizerie.

Mai mult, aceștia spera intr-o rezoluție de impunere la Bucuresti care să oblige USR Valcea sa-i demită pe toti trei consilierii valceni ai USR.

“Speram ca domnul Barna nu vrea sa se trezească cu milioane de oameni în stradă” conchid ei.

de Robert Șoumen si Jean Monedă

Evident, realizati ca și acesta este doar un pamflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *