Scoatem Vâlcea din Mizerie: Clipurile anti-Gutau ale vlogărului Ctin. Popa selectionate la Cannes!

O informatie de prima mână ne este oferita de celebrul site national anti-Gutau si anume, live-urile cunoscutului consilier local si vlogăr Constantin Popa au trecut de preselecție la secțiunea scurt-metraje a festivalului de la Cannes!

„Pentru Valcea este absolut fantastic ca un tânăr talentat, militant nativ anti-Gutau nu ca ipochimenul de Gheorghiu, sa ne reprezinte cu succes ĺa acest festival. Clipurile în care infractorul si penalul mondial distruge mestecenii, cedrii, socul si teii din Ramnic va fi cu siguranță premiat cu un Palm d’Or. Sa vadă și Gheorghiu si USR poate le crapa obrazul de rușine ca au acceptat birou si sarcini de munca sub infractor. Sa ai un clip si un talentat vlogar anti-Gutau la nivel european nu este deloc ceva mărunt. Asta ne demonstrează si noua si sper ca si „celor trei consilieri locali PNL, momentan suspecți de tradare” ca munca, lupta si jertfa noastra nu e in zadar”, au scris pe fscrbook, administratorii sitelui Scoatem Valcea din Mizerie

Dacă va veni acasă cu un Palm d’Or, Constantin Popa se va alatura galeriei de mari regizori români care fac de cinste tara.

de Frederico Belini

Evident ca e un pamflet. Asemănările pur întâmplătoare  nici măcar nu conteaza!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *