Scoatem Vâlcea din Mizerie: ”Andrei Gheorghiu este omul din spatele mânăriilor lui Gutău, încă din 2010”

Cunoscutul site anti-Gutău din Râmnicu Vâlcea a făcut, în urma investigațiilor, o descoperire uluitoare, demostrând cu acte că cel mai mare corupt din Vâlcea este de faptul liderul USR, Andrei Gheorghiu, el fiind cel care a coordonat toate manevrele primarului Mircia Gutău.

”Multă vreme am fost duși în eroare, sub masca ochelaristului inocent, părea că Gheorghiu este un banal politician de provincie, asta până când a fost dezlegat tot puzzle-ul corupției cronice pe care a păstorit-o, încă de când era plecat în Anglia. De acolo a dirijat cel mai mare grup infracțional, interfața acestuia fiind edilul Gutău. Biroul pe care l-a primit recent, în primărie, nu este rodul ”normalității” cum ar dori unii să spună, al sarcinilor de viceprimar. Ci este o obligație a locotenentului său, Gutău, în contul datoriilor mai vechi. Toate PUZ-urile din oraș, locurile de joacă, panseluțele și bordurile au fost afaceri dirijate din umbră de Gheorghiu. Acesta decide cine, ce firmă și cât să fie comisionul. Averea colosală strânsă de Gheorghiu, depozitată în conturi din Seychelles și Martinica are șase zerouri. Sub masca naivității de ochelarist userist a urzit cel mai diabolic plan, implicându-se în viața politică din Vâlcea, sub acoperirea mișcării #rezist, pentru a coordona facil toată activitatea infracțională a pupilei lui, Mircia Gutău. Numai între 2016 – 2020, Gutău a fost obligat să verse milioane de euro, în conturile lui Gheorghiu. Toată lumea știe în primărie cine de fapt conducea afacerile dar nu pot vorbi de frică. Se leagă chiar cu declarația lui Barna ”corupția? o porcărie marginală”. În foarte scurt timp se va dovedi că Gheorghiu este unul dintre mafioții la nivel național, toată gruparea USR este cea care dirijează din umbră spolierea banului public, în fiecare județ. Din câte am aflat, în fiecare dimineață, Gutău este chemat la ordine de Gheorghiu și sunt trasate sarcini pe care infractorul le execută fără să crâcenască”, spun cei de la site-ul mai sus menționat.

Reprezentanții site-ului, o echipă perfomantă în investitgații, care colaborează cu Recorder, G4 media, Vice și Rise Project spun că ”dacă în vară, înainte de alegerile locale, atrăgeam atenția asupra unei posibile colaborări plină de promiscuitate  între Gutău și USR+PLUS, motivată prin candidatura lui Gheorghiu la primăria Râmnicului în pofida tuturor sondajelor care spuneau că această candidatură are singurul efect de a-l ajuta pe infractor să mai câștige un mandat, acum avem certitudinea bunei colaborări Gutău – PER – PSD – USRPLUS. Lucurile au dovedit clar, că lui Gheorghiu i-a căzut masca. În foarte scurt timp vor veni din Londra datele cu apartamentul de lux din Piața Trafalgar, limuzina de lux și toate sforile întregii povești interlope pe care a urzit-o ”ochelaristul inocent” de la USR. 

În următoarea perioadă o să vedem alianțe:
Olguța Vasilescu – PSD – USRPLUS
Nicusor Dan – PSD – Firea
Allen Coliban – PSD
Clotilde Armand – PSD – PER
Dominic – PSD – PER
USRPLUS este schimbarea pe care o așteptam.
articol apăut în ”Rice Project”, ”Recordăr”, ”PunctulGe4media” și ”Miami Vice”

evident că acesta este un pamflet. dar e misto, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *