Scoatem Vâlcea din Mizerie: ”Am cerut doamnei Ursula von der Leyen retragerea sprijinului politic pentru USR Vâlcea”

Cunoscutul site vâlcean care luptă cu metafizică înverșunare împotriva celui mai mare penal al universului, primarul Râmnicului, au cerut printr-un memoriu tutoror forurilor internaționale retragerea sprijinului și demiterea organizației USR Vâlcea.

”Pur și simplu, noi nu avem somn. De joi, trăim o escaladare a furiei. Ne-am consultat cu domnul Brujan și cu toată lumea de bine din acest oraș. Am cerut grevă generală, blocarea porturilor, aeroporturilor, croitoriilor și topitoriilor. Fără răspuns de la guvern, președinte, parlament, ne-am îndreptat atenția forurilor internaționale care sunt obligate să ia măsuri. Nu putem să trăim cu penalul, cu infractorul, cu huiduma, cu panarama, cu tot ce înseamnă pentru noi Mircia Gutău! Iar Andrei Gheorghiu și banda lui de trădători, împreună cu Popescu Liviu au uneltit împotriva lumii întregi, a bunului simț inovator și creator și aleator, pentru a ne strica nouă feng-shuiul. Nu se mai poate. Am vorbit cu Solana, Junker, Barroso, Ursula pentru că numai o atitudine universală, un boicot total asupra USR Vâlcea este singurul care poate să ne scoată din mizerie” spune, reprezentanții aninimi ai siteului Scoatem Vâlcea din Mizerie.

Aceștia spun că dacă nici la NATO, UNESCO, ASEAN, NAFTA nu se vor lua măsuri împotriva trădării lui Gheorghiu, vor trece la forță, la marșuri de protest.

”Sperăm să nu ajungem la acest nivel. Avem în spate sute, ba nu mii, sute de mii de cetățeni revoltați. Nu ne vom opri până când nu se va face dreptate iar USR Vâlcea va deveni istorie”

#Biden, #kim Ir Sen, # Merkel, #Macron, #Eminescu, #Putin, #Santorini, #Barna, #Barabas, #Pillat, #QueenElizabeth, #Iohannis

de Ursula Anders Gheorghiu

evident, tot un pamflet, fără niciun crâmpei de legătură cu realitate

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *