SCM Rm. Vâlcea – Savehof 28-20. Campioana României s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor

SCM Rm. Vâlcea s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor după victoria cu Savehof, scor 28-20.

Campioana României a controlat autoritar partida, de la un capăt la celălalt, iar cu acest succes și-a asigurat calificarea din Grupele Principale.

Min. 60: Final! SCM Rm. Vâlcea câștigă și se califică în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin. În ultima etapă, campioana României va juca un meci de palmares, în Ungaria, cu Gyor.

Min. 19: SCM Rm. Vâlcea domină și e la doar câteva minute de calificarea în sferturile competiției.

Min. 31: S-a reluat partida dintre SCM Rm. Vâlcea și Savehof.

Min. 30: Pauză la Vâlcea. Campioana României conduce cu 16-10 și se află la 30 de minute de calificarea în sferturile Ligii Campionilor.

Min. 14: Ce gol! Asma Elghaoui înscrie superb, din cădere, iar SCM Rm. Vâlcea se desprinde la două goluri. Fetele lui Florentin Pera controlează jocul.

Min. 1: A început meciul dintre SCM Rm. Vâlcea și Savehof.

O victorie cu suedezele de la Savehof ar califica SCM Rm. Vâlcea în sferturile de finală ale competiției. În ultima rundă, Vâlcea va merge la Gyor, dar ar putea juca fără miză în Ungaria.

Înaintea meciului, echipa antrenată de Florentin Pera se află pe locul 4, cu 5 puncte. Lider este Gyor, cu 15 puncte. Savehof este ultima clasată din Grupa 2, cu numai două puncte. (digisport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *