SCM Râmnicu Vâlcea merge ca buldozerul în campionat: A 11-a victorie consecutivă

Echipa pregătită de Florentin Pera s-a impus în această dimineaţă cu 29-26 pe terenul echipei CSM Slatina, astfel că a obţinut a 11-a victorie a sezonului din tot atâtea partide disputate. Întâlnirea a avut loc în cadrul etapei a 12-a, iar după acest rezultat SCM Rm. Vâlcea şi-a mărit avansul la şase puncte în fruntea Ligii Naţionale în faţa echipei CSM Bucureşti.

„Este bine că am avut continuitate în acest început de an, chiar dacă aparent jocurile au părut mai uşoare. La partida cu Slatina am ratat opt situaşii de unu la unu în prima repriză. Dacă am fi fructificat câteva dintre acestea, probabil că am fi avut un meci mai uşor în partea secundă. Până la urmă am obţinut o victorie importantă, mă bucur că am avut un parcurs perfect până acum. Mă aştept ca echipa să crească în perioada următoare şi să ajungem la un nivel optim înainte unor jocuri foarte dificile în etapele care vor urma”, ne-a declarat antrenorul Florentin Pera, care aşteaptă în primul rând rezultate mai bune din partea defensivei, după ce echipa din Vâlcea a primit 26 de goluri în jocul cu Slatina.

Formaţia din Capitală, principala favorită la titlu la începutul sezonului, este aşadar sub presiunea înaintea meciului de marţi, pe care îl va susţine în cadrul aceleaşi etape pe terenul echipei SCM Craiova. Vâlcea şi-a asigurat deja locul 1 la sfârşitul turului, având în vedere că mai este o etapă de disputat.

Tot azi se mai joacă partidele Gloria Bistriţa – Dunărea Brăila şi Gloria Buzău – CSM Galaţi, în timp ce întâlnirea Corona Braşov – Măgura Cisnădie a fost amânată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *