”Schimbarea la față” pentru comuna Valea Mare, o reușită a administrației Niță

Primarul Gabi Niță și-a propus în timpul mandatului său să scoată localitatea din conul de umbră, să o promoveze și să o prezinte investitorilor care doresc să dezvolte aici afaceri, să ofere locuri de muncă și să contribuie la creșterea veniturilor bugetare.

”Când am preluat mandatul am dorit altceva pentru comuna Valea Mare. Calitatea vieții, standarde de confort, o comună care să ofere condiții civilizate de viață și pentru investitorii privați să devină o destinație de afaceri. Dar pentru asta, comuna trebuia scoasă, cum s-ar spune în drumul lor. De exemplu, poate pare mărunt acest detaliu, nimeni nu știa unde începe Valea Mare. Valea Mare are deschidere la drumul național 65C, dar câți știau. Acolo unde se afla un popas ciupercă în ruină, complet insalubru. Am reușit să modernizăm această intrare, am relizat un popas, am relocat totemul de intrare. Am iluminat tot tronsonuil de drum dintre Ciupercă și monument. Acum putem spune că intrarea în comună este una civilizată”, spune primarul Gabi Niță.

Iluminatul public modern a fost extins și pe drumul județean spre comuna Măciuca dar și pe alte drumuri de interes local. Totodată au fost complet reabilitate și relocate totemurile de intrare în comună.

”Pentru a preveni și a menține totodată localitate în zona salubrității și a ecologiei, am montat noi camere video, astfel am ajuns în prezent la 20 de camere de supraveghere și monitorizare video. În zonele cheie, acolo unde se aruncau deșeuri, în zona școlilor, în alte punct fierbinți care pot asigura siguranța și securitatea locuitorilor. Avem două camere cu infrarosu care pot citi plăcuțele de înmatriculare și au vizibilitate pe timp de noapte. Dar, repet, am declarat război gunoaielor. Sunt foarte exigent în această privință și nu voi da înapoi în a sancționa pe cei care confundă pădurile, islazurie, rigolele, albia râurilor cu propria ghenă”, mai adaugă Niță.

Administrația spune că așteaptă lansarea nouluiu plan de investiții național dar și ghidurile pentri programele europene, pentru a continua dezvoltarea infrastructurii comunei Valea Mare.

 

 

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *