Schimb de replici dure între Romeo Rădulescu şi Constantin Rădulescu

Deputatul Romeo Rădulescu a anunţat, luni, că va candidat ca independent pentru un nou mandat de parlamentar după ce, în prealabil, şi-a înaintat demisia din PSD, nemulţumit de faptul că nu s-a regăsit pe lista finală a social-democraţilor pentru alegerile din 11 decembrie.

Romeo Rădulescu şi-a anunţat luni dimineaţa demisia din rândul PSD într-o postare pe o reţea de socializare.

„Aşa cum probabil vă aşteptaţi, pentru că era o decizie predictibilă, candidez independent! Mi-am dat demisia din PSD! Partidul alături de care am fost la locale a decis să îşi abandoneze echipa în favoarea intereselor personale ale câtorva membri. Jocurile făcute de şefia organizaţiei vâlcene a PSD nu doar că nu îmi fac onoare, dar cu siguranţă mă compromit! Am luat o decizie fermă pentru că sunt un om demn şi cu simţul răspunderii”, a scris Rădulescu.

În replică, liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a considerat declaraţiile parlamentarului vâlcean drept „un atac oribil la adresa PSD care nu ar trebui să-l caracterizeze pe cel căruia PSD i-a făcut campanie să ajungă primar”.

„Nu accept să cobor nivelul dialogului atât de jos pentru că eu cred că generaţia tânără de politicieni trebuie să dea alte exemple pentru ca cetăţenii să-şi recâştige încrederea în politicieni. Din respect pentru perioada în care am lucrat împreună nu îi răspund lui Romeo Rădulescu pe acelaşi ton. Am luat şi voi lua toate măsurile împreună cu echipa PSD Vâlcea ca judeţul nostru să contribuie decisiv la formarea noii majorităţi parlamentare şi revenirea PSD la guvernare pentru ca noi, social-democraţii, credem în România şi credem că le putem reda românilor puterea de a privi cu mai multă încredere in viitor”, a declarat, pentru AGERPRES, Constantin Rădulescu.

Actualul deputat Romeo Rădulescu a fost primar PDL al municipiului Râmnicu Vâlcea, iar în 2012 a fost ales deputat pe listele aceluiaşi partid. A părăsit în urmă cu doi ani PDL şi, după 6 luni petrecute în ALDE, a rămas un an independent.

În primăvara anului 2016 s-a înscris în PSD şi a candidat la alegerile pentru Primăria Râmnicului, unde s-a clasat al II-lea. În urmă cu o săptămână, după stabilirea prin vot a componenţei listei pentru Camera Deputaţilor, Romeo Rădulescu s-a clasat pe poziţia a 5-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *