Schimb de prizonieri sau luare de ostatici în Oblastul Vâlcea?

După ce mai bine de trei luni, PSD-ul lui Constantin Radulescu a înregistrat o serie de succese pe linia frontului la Vâlcea, luând mai mulți prizonieri din rândurile PER, iată că verzii lui Mircia Gutau nu se lasă mai prejos

După ce în lupta pentru Oblastul Vâlcea, Radulescu părea a se lauda cu „pistoale” de sorginte europeana, contraofensiva verde a reușit să ia prizonieri într-o singură lupta la Stephaniopol, vreo 300 de electori, exact din bazinul stângii, pe care Mircia Gutau pe loc i-a și botezat și înrolat în rândul PER.

Avertismentul este mai mult decât vizibil pentru pesedisti, in contextul in care social-democrații au capturat în câteva mici asalturi trupe verzi.  Câteva rafale trase în aer prin media favorabilă de pe strada General Praporgescu au reușit să calmeze entuziasmul roșu.

Semnalul a fost tras. „Vrei la luptă atunci la luptă sau continuam armistițiul”.

Așadar, PER se poate lauda la Vâlcea Oblast cu cea mai mare luare de ostatici de la început semiostilitatilor pe linia de demarcație PSD-PER.

De urmărit acest raport de forțe, dacă se transformă in „operațiune specială” sau în luptă pentru refacerea „Alianței Binelui”, calmând tendințele de autonomie ale partidului lui Radulescu.

In concluzie, miercuri seara, la clubul Stephanie, partidul lui Eusebiu  Veteleanu și Mircia Gutau au înregistrat după cum declară cei doi lideri, „300 de noi membrii, depășind numărul de 6000 pe judet’.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *