SCHIMB DE PREȘEDINȚI LA ROTARY CLUB RÂMNICU VÂLCEA

Marți, 30 iunie,Rotary Club RâmnicuVâlcea a organizatceremonia de rotire a colanului înprezențaguvernatorului ales al Districtului 2241 România-Republica Moldova, Cornel Wilfred Calinoiu,a fostuluiguvernator Marta Mocanu, asistentguvernatorînacest an și a fostuluiasistentguvernatorDoruParaschiv.

La final de mandat, Bogdan Pistol a anunțat că încă doi membri ai clubului, artiștii plastici Tina Popa și Gheorghe Divan, primesc distincția “Paul Harris “, cea mai înaltă distincție rotariana. 

După un an cu proiecte numeroase noi dar și continuate și cu implicare în sprijinirea luptei împotriva noului coronavirus  prin dotarea  cu maști, igienizant, viziere si prin dotarea Spitalului Județean Vâlcea cu un laringoscop de ultima generație, Bogdan Pistol a predat colanul lui Marian Mitra. 

“Vă  invit, a spus Marian Mitra, sa găsim  alte oportunități potrivite, acele porți încă  nedeschise  și să le deschidem împreună, astfel încât  întreaga  noastră  activitate și  menire, dar mai ales viețile celor care beneficiază de acțiunile și programele Rotary să  devină mai bune

Întreaga rețea rotariana din lume are ca deviza, în acest an: Rotary  opens opportunities!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *