Satul Pârâieni din comuna Livezi va avea o sală de sport modernă

Anul 2018 a adus o veste bună pentru comunitatea din Livezi Primăria comunei a reuşit să deblocheze un proiect din anul 2009 şi a fost anunţată de Compania Naţională de Investiţii că pentru obiectivul „Sală de sport în satul Pârâieni” a fost semnat contractul de achiziţie publică, respectiv proiectarea – faza adaptare la amplasament, execuţie lucrări şi asistenţă tehnică.

Primarul Ştefan Verdeş a declarat că: „Deși poate unii dintre locuitorii comunei nu mai credeau în concretizarea proiectului nostru privind construirea sălii de sport în Pârâieni, am reuşit după mai multe drumuri la Bucureşti, după diligenţe făcute personal să deblocăm acest proiect şi în viitor vom avea acest complex sportiv. Chiar am primit cu satisfacţie notificarea C.N.I. privind semnarea contractului de finanţare”, spune Verdeş

Nu este singura investiţie din Livezi, peste 500 de miliarde de lei au fost atraşi de administraţia Verdeş în localitate, proiecte europene, guvernamentale, etc.

Prioritățile administrației publice locale din comuna Livezi sunt alimentarea cu apă, canalizarea și asfaltarea drumurilor comunale. Stefan Verdeș, primarul localității, își dorește ca în mandatul său să termine toate obiectivele pe care și le-a propus astfel încât, comunitatea din Livezi să beneficieze de apă curentă, canalizare și drumuri asfaltate.

Vorbim de 10 km de drumuri de interes local, drumuri care sunt practic imposibil de folosit când plouă. Oameni izolaţi, oameni la care nu putea ajunge ambulanţa, oameni care din păcate şi decedaţii şi-i duceau în braţe. Aceşti oameni au fost ignoraţi ani buni”, spune edilul din Livezi.

Pentru a veni în sprijinul comunităților din două judeţe, administrația locală din comuna Livezi s-a implicat în realizarea unui drum de legătură cu localitatea Dănciulești, din județul Gorj.

Întrega investiţie în drumuri se ridică la peste 120 de miliarde de lei. Drumul care va lega Vâlcea de Gorj fiind de o importanţă capitală pentru locuitorii celor două judeţe şi astfel va fi a treia legătură între vâlceni şi gorjeni.

AP

loading...

One comment

  • Petre

    Oameni buni numai de sala de sport nu aveati voi nevoie acolo! Vedeti ca astia scriu pe banii luati de la voi de catre primarii pe care-i pupa in dos. Primarii primesc ordine de la unul gras cu capul chel (si gol pe dinauntru) sa ii plateasca, fara ca cineva da citeasca ce scriu ei. Pe voi va fura oameni bimi pupatorii astia de dosuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *