Sârbul Goran Kurtes la va antrena pe fetele noastre de la SCM Ramnicu Valcea

SCM Rm. Vâlcea și-a anunțat oficial achizițiile pentru sezonul următor. Este vorba despre patru jucătoare: Olga Gorshenina, Bobana Klikovac, Elena Dache și Yevheniia Levchenko.

Fosta campioană a României va avea și un nou antrenor principal, pe sârbul Goran Kurtes.

După 3 sezoane la SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera a plecat la CSKA Moscova, unde a semnat un contract pe 2 ani.

SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat azi oficial transferul a patru jucătoare. Vâlcea va miza în sezonul viitor pe două rusoaice, Olga Gorshenina (30 ani, inter stânga, venită de la CSKA Moscova) și Yevheniia Levchenko (26 ani, extremă dreapta, de la Astrakhanochka, Rusia). Lotul a mai fost completat cu două jucătoare din Liga Florilor: Bobana Klikovac (25 ani, pivot, de la Buzău) și Elena Dache (24 ani, coordonator de joc, de la Dunărea Brăila).

Vâlcea s-a despărțit până acum de Marta Batinovic (Buzău), Marta Lopez și Alicia Fernandez (ambele la Rapid), Andreea Țîrle (Minaur) și Maren Aardahl (Odense). De asemenea, după ce Florin Pera a semnat pentru doi ai cu CSKA Moscova, echipa va fi condusă de sârbul Goran Kurtes. În sezonul trecut, el a ocupat postul de secund.

Coordonatorul secției de handbal de la SCM, Florin Verigeanu anunță că obiectivul echipei în sezonul viitor va fi tot o clasare în primele poziții. „Pentru moment acestea sunt noutățile, dar este foarte posibil să mai apară jucătoare până începe campionatul. Obiectivul nostru va fi tot clasarea în primele locuri, sper să fie un an mult mai bun decât sezonul trecut. Cu ajutorul fanilor, vrem să avem evoluții cât mai bune în campionat și în cupele europene”, a anunțat Florin Verigeanu.

Componentă a naționalei, Elena Dache vrea să profite de șansa de a juca la Râmnicu Vâlcea, alături de jucătoare cu experiență. „Vâlcea are un nume mare în istoria handbalului. Vreau să profit la maximum de această oportunitate, să muncesc și să contribui la îndeplinirea obiectivelor pentru acest club. Voi avea lângă mine jucătoare cu mare experiență și sunt sigură că mă vor ajuta să mă integrez rapid. În doresc să facem un sezon cât mai bun și să ne clasăm pe podium”, a spus Elena Dache pentru pagina de Facebook a SCM-ului.

SCM se va reuni pe 7 iulie și va merge în cantonament la Cheile Grădiștei în perioada 15-23 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *