Sărbători Pascale liniştite, elegante şi pline de optimism

Râmnicu Vâlcea Week vă urează tuturor, fie că sunteţi prieteni ai ziarului nostru, fie că sunteţi încolţiţi de noi, noi vă dorim Sărbători Pascale împlinite, liniştite şi cu multă eleganţă

Suntem după 4 luni de resprirat aer de Vâlcea, am cutreierat judeţul de sus până jos, am întâlnit o sumedenie de oameni implicaţi, activi, am întâlnit şi indolenţă, pasivitate şi multă prostie.

Am combinat pamfletul cu verbul direct, am folosit eufemismul dar şi vorba dulce românească, un lucru este cert, nu suportăm prostia, lenea, mediocritatea şi subcultura.

Vom continua să fim la fel de acizi, la fel de picanţi şi vom scutura la fel de mult hoţia, parvenitismul, vom încerca o mică educaţie prin trimitere la profunzime.

Iisus a reînviat duminică după ce nişte ipocriţi, lideri avizi de putere, profitând şi manipulând pe unul din apostoli, au crezut că au scăpat de ghimpele care îi deranja din ale mizerabilelor lor activităţi. Nu a fost să fie, precum au spus prorocii, El a revenit după 3 zile dar şi mai important de menţionat, în numele lui a apărut una din cele mai mari şi mai importante religii ale omenirii – creştinismul.

Trei zile deci durează victoria fariseilor, a murdarilor, a oportuniştilor, dar învinşii, odată reînviaţi sunt mai puternici decât erau iniţial. De ce? Pentru că au un singur scop şi o singură motivaţie care rezidă în calea dreapta, intransigenţa şi terapia prin cultură şi inteligenţă.

Sărbători Pascale pline de optimism, dragii noştri!

Râmnicu Vâlcea Week

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *