Sărbătoarea ”Fii Satului Bocșa” va reuni numeroase personalități ale comunei Măciuca

În data de 21 iulie, a.c., în curtea școlii din satul Bocșa, comuna Măciuca, se va desfășura a VII-a ediție a sărbătorii ”Fii satului Bocșa”. Însăși denumirea evenimentului  reprezintă întâlnirea a numeroase personalități – fii ai satului – plecate din satul natal, iar acum, reîntoarcerea în satul și la școala care le-a condus pașii prin lume. Potrivit primarului Mugurel Mărcoianu a declarat că ”evenimentul în sine, este un prilej de revedere a tuturor fiilor satului, de socializare, discuții și revedere a satului natal. Scrisoarea de invitație, este emoționantă și sunt convins că toți cei invitați ne vor onora cu drag la această sărbătoare”

”Dragi fii ai Satului Bocşa

Oriunde v-ați afla împrăștiați, in toate colturile lumii, veniți acasă, sâmbătă, 21 iulie 2018, la sărbătoarea FIII SATULUI BOCŞA, ce va avea loc în curtea școlii din satul nostru.

Veniți pentru o zi să petrecem impreuna momente deosebite, să ne amintim de locurile copilăriei și adolescenței.

Cu aceeasi bucurie invitam toti locuitorii comunei Maciuca, orice persoana care se simte legata emotional de satul Bocsa. De ce trebuie sa fiti prezenti sambata 21 iulie 2018 la FIII SATULUI BOCŞA? Iata doar cateva motive: aici ati facut primii pasi, aici va sunt parintii, aici este casa parinteasca. Stim…pe multi dintre dumneavoastra nu va mai asteapta nimeni in poarta casei, tinda este nematurata, poarta scartie nefiind deschisa de multa vreme. Socoteste, distinse consatean, aceasta invitatie ca pe o chemare a satului pe cararile adolesentine. Daca motivele noastre te-au convins te asteptam cu toata familia la sarbatoarea noastra in cel mai vechi sat al comunei Maciuca asezat pe cea mai inalta colina pentru a face parca legatura cu Dumnezeu.

Va fi gazda primitoare consateanul nostru, tanarul primar Mugur Mărcoianu, gata sa va asculte parerile si propunerile dumneavoastra despre noua fata a satului, viceprimarul Viorel Rafaila, membrii Consiliului Local Maciuca, educatorii şi profesorii care au predate în satul nostrum, precum şi comitetul de initiativa al acestei manifestari Dan si Laurentiu Nitu, Ion Marcoianu, Viorica Catana-Neghina, Nelu Marin Badescu, Emil Marcoianu, Dan Miscoci. Multumim preotul paroh Constantin Gheorghe si consateanului nostrum, comisar Eusebiu Predonescu, pentru generozitate si implicare.

Vă așteptăm cu drag !

Comitetul de Iniţiativă

Bocsa – Maciuca, in luna lui cuptor 2018”

C.P.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *