Salina Ocnele Mari, închisă temporar pentru reevaluarea documentaţiei ISU

Salina din Ocnele Mari, unul din cele mai căutate obiective turistice din Vâlcea, a fost închisă temporar, printr-o decizie a conducerii, pentru a fi reevaluată documentaţia ISU privind normele de siguranţă şi securitate pentru turişti.

Anunţul a fost făcut luni de conducerea Salrom Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, pe adresa Primăriei din Ocnele Mari, motivându-se că „închiderea va dura câteva zile pentru reevaluarea documentaţiei ISU”.

„Administraţia Locală a oraşului Ocnele Mari consideră justificată închiderea temporară a „Punctului Turistic” Salina „Ocnele Mari”, în urma controlului PSI efectuat de autoritatea competentă în domeniu şi suntem de acord că trebuie realizată o administrare economică, judicioasă şi eficientă. Sunt ferm convins că această situaţie va fi rezolvată în timp cât mai scurt, pentru că Salina Ocnele Mari a devenit o atracţie turistică de interes naţional”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul staţiunii vâlcene, Petre Iordache.

Salina Ocnele Mari este un parc turistic subteran, care include mai multe zone de agrement – restaurante, cinematografe, terenuri de sport, muzeu, parc de distracţie pentru copii, zonă de tratament şi o biserică. (jurnalul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *