Salina Ocnele Mari a fost oficial redeschisă

Agerpres

Salina Ocnele Mari a fost oficial redeschisă luni, după ce, în urmă cu o lună și jumătate, activitatea turistică a fost sistată pentru a fi reevaluat planul pe linie de situații de urgență.

“Deși am avut program limitat de sărbători pentru cei care au petrecut aici Revelionul și Crăciunul, începând de azi, Salina este oficial redeschisă cu program normal. A avut loc o reevaluare pe linia ISU și s-a ajuns la concluzia că riscurile de producere a accidentelor sunt nule. Această veste a fost minunată pentru că, altfel, pierdeam poate cel mai atractiv obiectiv pentru turiști din stațiunea noastră. Toată lumea, când vine la Ocne, întreabă de salină, fiind cunoscută drept una din cele mai frumoase din țară. Aici avem de toate, de la terapie, spații de joacă, terenuri multifuncționale de sport, la cinema, lăcaș de cult, este un oraș subteran”, a declarat luni, pentru AGERPRES, primarul Petre Iordache.

Salina Ocnele Mari este unul dintre cele mai căutate obiective turistice din județul Vâlcea, situat în Ocnele Mari, la 3 km de Râmnicu Vâlcea. A fost inaugurată în anul 2010, fiind unul din obiectivele care au relansat turismul în stațiunea balneară Ocnele Mari.

În luna noiembrie, Salina Ocnele Mari a fost închisă, în contextul tragediei de la Club Colectiv, pentru a se reevalua strategia pe linie de Situații de Urgență.

One comment

  • kta katalin

    Sa va fie rusine ca publicati un articol fara sa verificati la salina ocnele mari.nu mai publicati nimic din ce tine de salina ocnele mari mai ales cand vorbele sunt spuse din gura unuia care nu are nicio legatura cu exploatarea miniera…de ce nu ati scris ca luni 4 ianuarie domnul primar nu a deszapezit drumurile asa cum ar fi trebuit mai ales cele laturalnice si ulitele cele mai infundate?RUSINE sa va fie!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *