Sălătrucel: a început execuţia drumului principal care traversează localitatea de la est la vest (DJ 703G)

Primarul Nicolae Sima salută decizia de începere a lucrărilor la DJ 703G, drum care traversează localitatea Sălătrucel de la vest la est şi care va asigura o scurtătură cu judeţul Argeş, pentru Valea Oltului.

„În cele din urmă s-a dat startul uneia din cele mai importante lucrări de infrastructură din nordul judeţului, din această zonă submontană. Mulţi oameni care nu înţeleg cât de anevoioasă este birocraţia în România, nu mai aveau nicio speranţă. Dar au venit constructorii au început deja să delimiteze perimetrul. Cât este încă această situaţie, se fac lucrările premergătoare, urmând ca din vară, să înceapă efectiv lucrările de execuţie, terasamente, excavări”, spune primarul Sima.

Acesta adaugă şi faptul că s-a încheiat lucrarea de apă, riverană acestui drum, care avea dead-line, până în momentul deschiderii şantierului. În condiţiile în care acest drum se realizează cu fonduri europene, fiind o investiţie a Consiliului Judeţean Vâlcea.

În acest an, la Sălătrucel urmează a se executa un nou pod, în punctul la Hudubăeşti, finanţat pentru situaţii de urgenţă, pod necesar tranzitului cu utilaj greu agricol pentru cei care au terenuri.

În ceea ce priveşte, pandemia, la Sălătrucel lucrurile sunt sub control, nu au existat acte de indisciplină la persoanele izolate, dimpotrivă, cei care sunt acasă, manifestă responsabilitare şi respectă regulile de carantină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *