Sala Polivalentă Traian va fi preluată de Primăria Râmnicului, în această săptămână

În proxima şedinţă de guvern, Sala Traian, arena cea mai îndrăgită din oraşul nostru, unde s-au consumat în ultimii 30 de ani, cele mai frumoase reuşite din sportul românesc, va fi transferată Primăriei Râmnicu Vâlcea.

“După cum am declarat în repetate rânduri, Complexul Cultural – Sportiv în aer liber, care va fi inaugurat în acest an, nu era complet dacă Sala Polivalentă nu revenea în patrimoniul administraţiei publice locale. Astel vom putea să o modernizăm, parcul aferent acestei săli îl vom face ca la carte, demn pentru o sală care să găzduiască competiţii internaţionale. Iubitorii sportului şi râmnicenii ştiu că atunci când eu am promis ceva, acest lucru se va întâmpla”, a declarat pentru Râmnicu Vâlcea Week, primarul Mircia Gutău

Edilul a fost luni la Bucureşti pentru a finaliza demersurile necesare acestui transfer.

Sala Polivalentă Traian a fost construită în anii 80 şi, împruenă cu complexul în aer liber “Arenele Traian” se numără printre cele mai mari astfel de complexe din Oltenia.

Sala Polivalentă este însă în proprietatea Ministerului Tineretului şi Sportului dar în cursul acestei săptămâni, prin Hotărâre de Guvern, va fi transferată Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.

One comment

  • Nita Lavinia

    Abia astept. Am trait clipe magice in aceasta sala. Ma bucur ca lucrurile se misca in sfarsit. Cat mai mare sa fie sala, domnule primar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *