Să-ţi fie ruşine Costi Rădulescu!

Să-ţi fie ruşine Costi Rădulescu, ruşine pentru că ţi-ai permis să-ţi baţi joc de colegii de partid, parlamentarii PSD şi să nu votezi pensiile speciale.

Păi, bine măi, tu aşa vrei să câştigi preşedinţia partidului, să te impui printre alţi prtetendenţi, este urât ce ai făcut tu, a te pune împotriva curentului, este un act de lassmajestate.

Gândeşte-te atât, câţi parlamentari amărâţi din România, după ce vor ieşi din închisoare vor avea şi ei o pensie acolo specială, amărâtă nişte milioane de firfirei. Din cauza ta şi a unora ca tine nici unul! Nu ai pic de milă, compasiune, solidaritate!

La aşa ceva nu mă aşteptam, să întinezi idelurile parlamentarismului din România. Păi de ce crezi că te-a trimis partidul acolo? Să faci tu pe gică contra, să ai deviaţionism de dreapta, este absurd!

Nu ştiu cum se vor uita la tine, după acest gest, Relu Fenechiu, Cătălin Voicu, Darius Vâlcov, Elena Udrea, Variuja Vosganian şi mulţi alţii care speră că această pensie le va fi alinare la bătrâneţe.

Uită-te şi tu pe lângă tine, Laurenţiu, Butnaru, Vlădoiu au semnat iniţiativa, până şi bietul Dobrinescu a făcut-o. Ehee, nu-i nimic de capul tău, nu ai învăţat până la vârsta asta cum se face politică. Păi nici nu mai ai cum de acum înainte. Du-te în Germania sau alte state amărâte, cu politicieni plictisitori!

Ai văzut,  mă Costi, până şi Iohannis a dat-o la întors cu pensiile speciale, parcă parcă ar fi de acord, numai tu, te crezi mai deştept decât toţi ăştia. Spune şi tu un motiv pentru care nu ai vrut să semnezi această iniţiativă. În orice caz, pentru acest gest crezi că te va mai respecta altcineva în afara de presa asta amărâtă şi pensionarii ăia nevoiaşi cu 400 de lei pe lună. Asta vrei? Nu ai decât, noi ţi-am spus-.o, bagă-ţi minţile în cap şi nu te mai lua după cum te taie pe tine capul, tu nu ai auzit de spiritul de turmă, de votul ca vitele?

P.S. Bravo, Costi.

Redacţia

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *