S-a dat startul asfaltărilor în judeţul Vâlcea

Drumarii vâlceni au început în data de 07.05.2018 lucrările de modernizare a DJ 677FPopești – Șirineasa – DN 64 – Galicea, pe un sector de drum de 2 km.

Drumul face legătura între DN 64 si DN 65C, legând toate localitățile situate la sud de Rm. Vâlcea (Șirineasa, Popești, Roești, Lădești, Cernișoara,Lăpușata, Fârtățești, Valea Mare, Stănești pânaă la Bălcești) se află în plin proces de asfaltare și se intentionează ca până vineri 11 mai 2018 să se finalizeze lucrarea.

Tot în această perioadă  pe DJ 677D, Ștefănești – Lungești RAJDP a început lucrările de asfaltare pe un sector de 1,5 km.
Aici se va asfalta un sector de drum în lungime de 3,5 km, din care 2 km pe raza municipiului Drăgășani și 1,5 km pe raza comunei Ștefănești.
Până la finalul anului 2018 se vor finaliza și cei 0,900 km de drum rămași, reușind astfel modernizarea întregului drum județean 677D care are o lungime de 9.98 km.

„Astea sunt doar începutul unor ample lucrări de investiţii în drumurile judeţene din Vâlcea. În acest an va fi demarat un amplu program de reabilitare şi modernizare a majoritatea căilor judeţene de transport, condiţie fundamentală pentru dinamica economiei judeţului Vâlcea. La finalul acestor lucrări Vâlcea se va situa printre judeţele cu o infrastructură completă, interconectată cu judeţele vecine, o reţean rutieră care va fluidiza traficul între principalele zone de interes şi poli zonali de dezvoltare”, a precizat preşedintele Constantin Rădulescu.

AP

One comment

  • Damian

    Pina aici e bine….. dar de 30 de ani cetatenii din satul Zgubea comuna Rosiile au facut adrese fara numar la Consiliul Judetean si Prefectura Judetului Valcea pentru rabilitarea a 3 (trei) Km din Drumul Judetean DJ 67 F care leaga Comuna Rosiile de Comuna Gradistea prin satul Zgubea… Acesti 3 Km de drum daca ar fi Finalizati ,ar scurta distanta dintre Gradistea si Rm Valcea cu 40 Km ! De 30 de ani se gasesc numai scuze… Pina cind ????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *