Runcu ar urma să devină cea mai atractivă localitate din zona periurbană a Râmnicului, spune primarul Vasile Stoica

Primarul Vasile Stoica afirmă că toate proeictele pe care le are în vedere pentru mandatul următor se vor concentra pentru a face din Runcu, o localitate unde oamenii să doreasca să investească în locuințe, în pachete rezidențiale, comuna fiind una dintre cele mai frumos așezate din mărginimea municipiului.

Și acesta este și adevărul, dintre toate comunele aflate în arealul periurban al Râmnicului, comuna Runcu este cea mai frumoasă. Din punct de vedere geografic, localitatea este dispusă pe un etaj, un platou al dealurilor de est, o comună la care din orice punct ai dori să ajungi se traversează o pădure.

Comuna din păduri sau Râmnicul de Sus, comuna înregistrează cele mai mai ample investiţii din ultimii ani, toate drumurile care sunt în administrarea primăriei au fost reabilitate, cele mai multe asfaltate, astfel încât satele să fie o ofertă tentantă pentru cei care doresc să se mute aici. De atfel, judecând după registrul agricol, numărul celor care au aici terenuri sau şi-au cumpărat proprietăţi este unul care creşte an de an, comuna având perspective de a deveni o zonă imobiliară de excelenţă.

“Am reuşit să finalizăm asfaltarea celor 8 drumuri de care am vobit în trei sate. Am reuşit pietruirea altora. Suntem foarte aproape de Râmnicu Vâlcea, de fapt oraşul se vede de aici, ca dintr-un balcon, lumea care soseşte în Râmnic spune că este cea mai frumoasă panoramă a municipiului pe care o văd. Mulţi deja cumpără terenuri şi ne întreabă cum stăm la nivel de infrastructură. Ce ţine de noi, facem eforturi pentru a pune la punct”, spune primarul Vasile Stoica.

Potrivit acestuia, mulţi runceni revin acasă şi îşi amenajează vechile locuinţe. În ultimi ani, mulţi bucureşteni şi argeşeni au cumpărat aici case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *