Romeo Rădulescu îşi anunţă intenţia de a candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea

Deputatul Romeo Rădulescu este cel de-al doilea independent care şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile locale pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, după fostul primar Mircia Gutău.

“Sunt 15 milioane de euro din fonduri europene pierduţi efectiv prin cea mai catastrofală gestionare a banilor europeni. Proiecte care acum sunt povara contribuabilului din Râmnic şi nimeni nu dă socoteală. Este principalul motiv care mă determină să anunţ intenţia mea de a candida la Primăria Râmnicului. Nu, nu am niciun partid în vedere şi nici nu mă apuc să vânez partide. Consider că munca mea de primar al Râmnicului de până în 2012 a fost apreciată de râmniceni şi asta contează. Am răspuns, de fapt, solicitărilor cetăţenilor acestui oraş”, a declarat Romeo Rădulescu.

Rădulescu a fost primar al Râmnicului în perioada 2010-2012, ales pe listele PDL. După ce a pierdut alegerile locale în vara anului 2012, a fost ales deputat pe listele democrat-liberalilor în toamna aceluiaşi an. În anul 2014 a părăsit formaţiunea politică respectivă, după ce a fost demis de la conducerea organizaţiei municipale a partidului, şi a fost pentru şase luni membru în grupul ALDE, după care a ales să rămână independent.

În toamna anului trecut, Mircia Gutău, şi el fost primar PDL al Râmnicului în perioada 2004-2010, şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de primar al municipiului din postura de independent, după ce conducerea centrală a PNL a refuzat să accepte candidatura acestuia pe listele partidului.

De altfel, într-un sondaj realizat de PNL în vara anului trecut privind intenţiile de vot ale cetăţenilor din Râmnicu Vâlcea, primele două poziţii au fost ocupate de Mircia Gutău şi Romeo Rădulescu. Primarul actual al Râmnicului, social-democratul Ion Gigi Matei, se afla pe poziţia a treia. În ceea ce priveşte PSD şi PNL, reprezentanţi ai ambelor partide au declarat recent că este încă prematur să anunţe candidaţii pentru Primăria Râmnicu Vâlcea.(http://www.machiavelli.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *