Romeo Rădulescu – al doilea candidat anunţat pentru Primăria Râmnicului

Deputatul Romeo Rădulescu, actual independent, fost PDL şi primar al Râmnicului în perioada 2010 – 2012, a postat marţi, pe Facebook, decizia de a candida la primărie. În acest sens, acesta a acordat şi un interviu în cotidianul Viaţa Vâlcii:

„Îmi doresc să candidez la primărie. Nu sunt disperat, însă, să candidez pentru o funcţie. Cred, însă, că pot face multe lucruri bune”, spune Rădulescu.

Acesta a făcut referiri şi la activitatea economică a judeţului, reluând subiectul Oltchim:

„Eu am menţinut această linie şi încă mai cred că Platforma Chimică trebuie şi poate să revigoreze judeţul. Am continuat să vorbesc despre Oltchim pentru că sunt singurul parlamentar care nu a avut relaţii economice cu acest combinat chimic. Nu sunt şi nu am fost în Consilii de Administraţie la firme ce au legătură cu Oltchimul. Această societate încă mai poate să fie salvată, prin privatizare. Poate să rămână şi a statului român, dar trebuie o infuzie de capital. E nevoie de 25-30 de milioane de euro pentru a sta bine în piaţă. Încă nu e prea târziu, dar trebuie acţionat rapid”.

În anul 2012, Romeo Rădulescu a pierdut alegerile în contextul valului organic pro-USL, când senatorul Emilian Frâncu a ajuns primar… pentru o scurtă perioadă.

Rădulescu este cel de-al doilea candidat anunţat la Primăria Râmnicului, după fostul primar din perioada 2004 – 2010, Mircia Gutău. De altfel, în sondajul comandat în vară de PNL, Mircia Gutău şi Romeo Rădulescu ocupau poziţiile 1 şi 2 în opţiunile electoratului vâlcean, ambii  fiind „independenţi”.

Momentan, nici PSD, nici PNL nu au venit cu un candidat, iar actualul primar interimar, Ion Gigi Matei, a anunţat că, pe 20 ianuarie, va lua o decizie în acest sens.

AP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *