Romeo Rădulescu a votat pentru şcoli mai bune, pentru un sistem sanitar performant

Râmnicu Vâlcea, 5 iun /Agerpres/ – Candidatul PSD pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, deputatul Romeo Rădulescu, a declarat că a votat pentru şcoli mai bune, pentru un sistem sanitar performant şi pentru viitorul generaţiei tinere.

„Dorim cu toţii să trăim într-un oraş demn, unde dreptatea, legalitatea să fie trăsăturile fireşti ale unei administraţii. Am votat astfel pentru spiritul dreptăţii, pentru viitorul generaţiei tinere, copiii noştri. Am votat pentru şcoli mai bune, mai bine dotate, pentru un sistem sanitar performant, pentru siguranţa cetăţenilor, pentru un cadru legislativ corect care să asigure prezenţa investitorilor atât români cât şi străini. Şi nu în ultimul rând am votat pentru un oraş mai curat”, a precizat Rădulescu.

Potrivit centralizărilor Instituţiei Prefectului Vâlcea, la alegerile locale din 5 iunie 2016 sunt înregistrate cu drept de vot 335.811 persoane. Cei mai mulţi alegători sunt în municipiul Râmnicu Vâlcea, 99.253, care îşi vor putea exprima dreptul la vot în cele 88 de secţii de votare amenajate.

De asemenea, pentru cei 11.567 de cetăţeni cu drept de vot din municipiul Drăgăşani au fost amenajate 14 secţii de votare. AGERPRES/(A – autor: Liviu Popescu, editor: Oana Popescu)

FOLOSIREA ACESTEI ŞTIRI ÎN MEDIUL ONLINE IMPLICĂ CITAREA SURSEI CU LINK SPREwww.agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *