România Perfectă în anul 2021: cel mai progresist stat european din lume

Suntem în anul 2021, în Republica Perfectă România. La putere se află guvernul USR-PLUS, premier este camarad Barna. Preşedintele Iohannis a fost suspendat din funcţie şi pus sub acuzare pentru mai multe dosare de pe vremea când conducea Primăria Sibiu. Interimar este acum Dacian Cioloş.

Creierul statului, oficial, consilier al premierului, este camarad Andrei Caramitru, supanumit El Che Mitru. Se ocupă de miliţiile USR, de tineretul USR şi conduce cea mai amplă operaţiune de perfecţionare a societăţii.

“Trăiţi, camarad Andrei”, spune premierul Barna, intrând în birou. Tocmai ne-a sunat camarad Voiculescu. Nicolicea a fost prins în timp ce încerca să treacă Prutul la Stânca Costeşti, într-o Lada veche din 1980. A fost somat să se predea, dar nu a răspuns. S-a tras în plin. Camarazii de USR Botoşani au raportat că a murit în drum spre spital.

Camarad Caramitru a făcut cu pumnul un ok. Vestea era bună. Mai ales că tineretul userist din Constanţa îl capturaseră, în luna martie, pe Codrin Ştefănescu, în timp ce încerca să se urce într-un cargou de mărfuri sub pavilion malaezian. Fusese judecat şi condamnat la 25 de ani de temniţă.

“Cum merge operaţiunea “Zero Dark Thirty”? A spus ceva Gioconda?”

“Nu. Deşi i s-a turnat apă destulă pe gât, Irina nu vorbeşte nimic de PENAL. Spune că habar nu are. Teleormanul a fost scotocit la milimetru şi nu e nici urmă de PENAL. Tudose colaborează cu noi, i s-a promis că îi reducem, din 20 de ani temniţă, jumătate…. Fostul preşedinte al CJ Teleorman a murit la anchetă, deşi nu i s-au turnat decât 30 de litri de apă.”

“Un gândac! Muşamalizaţi cazul. Cum stăm cu recolta de primari?”

“820 de primari pesedişti arestaţi. 15 au fugit de sub escortă şi…” Barna făcu un semn cu palma sub bărbie.

“Vezi că mai sunt şcoli cu icoane pe pereţi! Demite-l pe ministrul Educaţiei. Progresul şi omul perfect trebuie rupte de ce e vechi şi retrograd. A intrat în vigoare OUG cu bonificaţia pentru divorţuri?”

“Da!”

“Preşedintele Cioloş a…”

“Lasă-mă cu papleacă ăla. Măcar e o bună marionetă. Iohannis sper că ia minimum 10 ani”, spuse camarad El Che Mitru.

Suntem în luna iunie a anului 2021, România este din ce în ce mai avansată. Se spală şi purifică de ce e putred. Dăncilă a fost salvată de la închisoarea pe viaţă şi a acceptat oferta de a spăla etajele guvernului, de a fi femeie de serviciu. Şerban Nicolae a fost prins la o cabană părăsită din Bucegi. Nu a vrut să se predea şi a fost omorât de o patrulă PLUS.  Suspectă a fost şi moartea lui Ludovic Orban, aliat la guvernare – un accident de maşină pe şoseaua Bucureşti – Ploieşti, în urma unui infarct. PNL a fost dizolvat a doua zi şi a fost inclus în USR.

Partidul Penalilor (PSD) a fost interzis în decembrie 2020, prin Ordonanţă de Urgenţă, iar toţi membrii au fost arestaţi. Cei care s-au opus au fost împuşcaţi fără somaţie.

Cea mai importantă operaţiune însă, începută în toamnă, era “Zero Dark Thirty”, capturarea PENALULUI, a fostului lider Liviu Dragnea. Miliţiile haştag aveau, ca prioritate zero, căutarea de informaţii. Fuseseră anchetaţi peste 2.000 de membri PSD, mai mulţi IT-işti făcuseră drone speciale, cu care survolau toate judeţele foste pesediste. Scăpase, ca prin minune, dintr-o încercuire la Craiova, dintr-o casă conspirativă. Atunci pierise şi Olguta Vasilescu, după ce şi-a tras un glonţ în gură. Ultimul. Omorâse cel puţin 10 Userjungend într-un schimb de focuri.  Dragnea fugise prin canalizare.

“Ştii, camarad Barna, că operaţiunea România Perfectă nu poate fi declarată încheiată până când PENALUL nu va fi prins. Îl vreau viu, procesul să fie public. Am stabilit deja cu Kovesi că ea îl va incrimina, iar Camelia Bogdan îl va judeca, alături de Danileţ. Vreau public mult, 1 milion să asiste, live pe FB, în direct pe toate canalele. Apoi voi pleca în Bulgaria să duc şi acolo perfecţiunea!”

Sala de judecată era fosta Catedrală a Neamului, transformată în Tribunalul Perfecţiunii. Acolo fuseseră judecaţi toţi membrii pesedişti şi jurnaliştii Antena 3. Gâdea reuşise să fugă din ţară. La fel şi fostul PF Daniel. Ciuvică primise 15 ani, cea mai grea condamnare din Lotul Sinteza Zilei.

Camarad Che Mitru dădu cu pumnul în masă nervos.

“Îl vreau VIU! Nu mă interesează cum faceţi cu fata aia. Scopul scuză mijloacele. Turnaţi-i pe gât tone de apă! Avem liber de la Bruxelles!”

România Perfectă se construia. Greu, dar avea viitor de aur. Asistaţii sociali erau pregătiţi pentru soluţia finală. Momentan erau în ghetouri şi puşi să muncească 12 ore pe zi.

de Herman Boring şi Karl Doeniţă

One comment

  • Asa ceva a-r fii posibil doar cu forta , deocamdata #PSD_ALDE se dovedeste a fii cea m-ai democrata forta politica din ultimul timp , pe cand partidele care cu numele lor istoric , reprezentau libera exprimare si libertatea in trecutul istoric al Romaniei , au devenit comuniste sub acoperire ! Daca realizati ca actualul guvern a eliminat taxele abuzive , a majorat salarii si pensii si mai majoreaza treptat pana in anul 2022 , a redus fiscalitatea si impozitul pe venit , a creeat cea m-ai mare crestere economica din intreaga uniune europeana , crestere recunoscuta de uniunea europeana , nu pentru ca o spun eu ori liderii coalitiei , celelalte partide care au fost la guvernare in perioadele trecute , au realizat doar reduceri salariale pentru noi cetatenii , si cresteri doar pentru clasa politica , inclusiv taxa de prima inmatriculare auto pentru care actuala guvernare o restituie cetatenilor care au platit-o , asa-dar acest scenariu de film de groaza nu va avea succes decat cu suportul Armatei si-al tuturor serviciilor secrete , inclusiv justitia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *