România de la coadă la cap se-mpute, iar pedofilul poliţist e doar regula, nu excepţia

Pedofilia este o anomalie genetică, nu un instinct animal, este o dereglare care nu are leac, o monstruozitate, pe care sper că societatea noastră de oameni nu va ajunge la un moment dat să o accepte în spiritul politicilor corecte, precum homosexualitatea. Pedofilia se înscrie pe aceeaşi linie cu necrofilia, zoofilia sau alte monstruozităţi pe care nu le regăsim nici măcar la animale..de aceea, soluţia nazistă ar fi una deloc de ocolit în cazul acestor deviaţii.

Dar nu despre pedofilie trebuie să ne agităm atâta.

Ci despre ipocrizie, pudoare de context, isterii naţionale, puritanism penibil, toate acestea fiind bolile societăţii noastre. Corupția care devine un clișeu electoral dar nu educația! Facem grupuri de luptă urbană, numite mitinguri sociale de stradă, unde fluturăm un steag puritan al nonpenalilor dar nu ne uităm la noi ca indivizi cât suntem de putrezi în corupţia mică…nativă

Mica şpagă, micul plic, mica atenţie, mica şmechereală, mica evaziune…mica furăciune de la locul de muncă, relaţiile noastre interumane sunt atât de pline de derapaje la bază dar noi  mergem pe sistemul că peştele de la cap se împute.

Nu e aşa, în România, peştele de la coadă se împute. Facem isterie naţională pe tema unui pedofil, dar miile de mame minore din spitale care-şi abandonează pruncii nu ne isterizează, zecile de fete de 14 ani, prostituate pe Valea Oltului sau în prin Europa nu ne înfierbântă spiritele. Acei români care violează sau ucid prin Italia, romii care fură în Franţa nu ne isterizează, dimpotrivă dacă un român fură diamante în Franţa, e dat dracu! Un violator român prins în Spania sau Italia este victimă a rasismului! Corporatiştii de la Microsoft România înainte de a lua steagul #Rezist, de ce nu strigă mai întâi împotriva conducerii propriei companii care a dat şpagă guvernelor PSD, DA, PDL, mai bine de 10 ani!

Facem un pariu detaşat, că toţi care fac pe fetele mari şi strigă azi în România pentru justiţie de exemplu, au mânărit câte ceva în viaţa asta? De la acceptarea unui salariu la negru? Facem pariu că oricare dintre cei care se dau fete mari incoruptibile pe Facebook, dacă politica ar fi un client cu dare de mână ar lăsa sabia jos şi ar pupa imediat condurul proxenetului?

Asta mi se pare mie grav, pedofilul poliţist nu e excepţia, el e regula acestei societăţi care pute de la coadă la cap şi apoi ţipă şi spune ce urât miroase capul rechinului. Uitând că duhorniţa se transmite prin vot odată la 4 ani, din propria palmă. Este plină societatea de “intelectuali de analiză, de călugări abstinenţi, de sfaturi şi tot felul de haştaguri de zici că s-a rupt ţara asta în 2…Feciorii sunt pe stradă şi curvele în politică. Pe naiba, mă dezgustă atât de mult falsitatea asta, atât la cei care au furat şi acum joacă moneda românului cinstit sau la cei care joacă de-a cinstea dar mâine ar lucra matroni la un bordel pe un salariu baban”.

De genul ăstora care declară că nu se uită la filme porno dar au dâre adânci în palma dreaptă….

“Cum e frate, de ce strigi?”

“Pentru că statul e corupt, e plin de penali!”

“Păi şi tu cu cine faci afaceri?”

“Păi cu statul, dar totuşi…!”

“Ah…”

Pedofilul a dispărut ca subiect principal, este azi doar un pretext politic pentru o confruntare mediocră într-un partid aflat la guvernare.

Oare peste o săptămână ce ne va mai oripila naţional? Vreo femeie bătută de soţul beat acasă? Vreun profesor căpăcit de derbedei? Vreun tren care întârzie 24 de ore? Decesul unui artist din generaţia de aur?

Liviu POPESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *