Român în Anglia: În Londra dacă vii hetero, ai toate șansele să ajungi gay

Dacă veneam singur în Londra, sigur eram gay la ora asta. Acum, în loc să scriu prostii pe Facebook, mi-aș fi dat unghiile cu ojă și m-aș fi programat la un inghinal brazilian.

Apoi aș fi dat Celine Dion la maxim și aș fi dansat ca nebuna prin sufragerie în timp ce mi-aș fi făcut selfie-uri cu buzele țuguiate pentru contul de Insta.Dacă ești bărbat și nu ai avut inspirația să emigrezi cu nevasta sau prietena, ai șanse minime să îți faci o relație în Londra. Româncele sunt ori deja combinate, ori prea rupte de oboseală ca să mai aibă chef de cafele și relații.Englezoaicele sunt de obicei libere dar prea rupte în gură de la hectolitrii de bere și gin pe care îi dau gata săptămânal. Iar când vor relații, de obicei durează câteva ore sau minute. Știți cum e, ce se întâmplă în toaleta pubului rămâne în toaleta pubului. Întrebați orice englez.

Relația favorită a femelei londoneze e aia scurtă, fără obligații. Regula numărul unu e să taci și să profiți de moment. Nu o întrebi cum o cheamă, nu îi ceri numărul de telefon. Relație, căsătorie? N-ai să vezi. Ăstea se rup în droguri și băutură până la 35-40, când se mărită brusc. Deci, dacă n-ai ce face, caută ceva serios în intervalul ăla.D-aia spun că ai toate șansele să ajungi gay în Londra. Oferta e mult mai bogată și nu te judecă nimeni. În plus, au cele mai tari baruri gay din lume, ultrapremiate și dichisite. Nu trebuie decât să tragi pe tine niște blugi d-ăia skinny slim (sigur ai un prieten aparent hetero care se îmbracă cu așa ceva, îi împrumuți de la el), un maieuț pe roz și un pantof cu toc drăguț și gata. O să faci sex pe săturate iar dacă îți faci treaba bine, s-ar putea să te și măriți. Nici n-o să știi ce te-a lovit.

Cumva, în Londra e cam ca la pușcărie. Intri hetero și ieși cam crăcănat, dar fericit.

by Tavi HERȚA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *