Risc de prăbuşire în gol a autovehiculelor în Câineni, din cauza neglijenţei CNADNR

Primăria Câineni a solicitat de urgenţă CNADNR montarea unor parapeţi pe DN7D, pe o lungime de 300 de metri, în zona unei prăpastii, pentru a preveni posibile accidente rutiere.

“Drumul spre Grebleşti este extrem de periculos, mai ales acum, iarna, când se formează polei. Drumul urcă deasupra unei prăpastii şi marginile nu sunt prevăzute cu parapeţi de protecţie, la aproape 200 de metri pe versant vertical în jos este Oltul. Ferească Dumnezeu de vreun accident!, mă gândesc de fiecare dată când trece microbuzul şcolar prin zonă, şi mă rog ca şoferul să fie extrem de atent, pentru a nu produce o nenorocire. Am trimis memorii la CNADNR să monteze de urgenţă, măcar pe cei 300 de metri cât sunt serpentinele de lungi, parapeţi de protecţie, pentru că, oricât ai fi atent la condus, dacă este polei pe drum, este prăpăd”, a declarat primarul din Câineni, Ion Nicolae.
DN7D taie un versant muntos pentru a face legătura între comuna Câineni şi satul Grebleşti, unind localităţile din Ţara Loviştei, Boişoara, Titeşti şi Racoviţa.

În dreptul satului Grebleşti, acesta urcă în serpentine deasupra râului Olt, la o înălţime de peste 200 de metri.
În comuna Câineni există şi un pod peste râul Olt, pe care CNADNR a interzis localnicilor să-l traverseze, montând plăcuţe care avertizează că trotuarele sunt degradate şi există pericolul căderii în gol. (antenasatelor.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *