Revoluția govoreană la final: Orașul Băile Govora va fi recuperat din mâna corupției, securismului și a cleptocrației

O mafie neagră formată din oameni de afaceri putrezi de corupți care au plătit și plătesc administrație, mass-media, o încrengătură vâscoasă de corupție între justiție, administrație, afaceri au dus Băile Govora în cancer final. În metastază, pe mâna unui colaborator al securității dovedit.

O stațiune care miroase îngrozitor a zoaie, a cadavru în putrefacție, a ruină, a mizerie, o stațiune captivă în mâna unor persoane din zona insalubră a societății are șansa de a se elibera și de a fi recuperată de oamenii simpli, oamenii normali, oamenii direcți și onești.

Foarte greu, vor începe mizerii, hidra și gorgonele au început deja să arunce cu disperare, bani în stânga și în dreapta, prin presă chiar, pentru a umbri această frumoasă revoluție civică, începută acum trei ani de oamenii curați ai Govorei.

O revoluție care nu s-a împiedicat de această spută murdară a mafiei care patronează destinele Govorei.

În sfârșit PNL s-a trezit că trebuie să își facă curățenie în zonă și să treacă de partea acestei frumoase societăți civile care se zbate zi de zi, oră de oră să salveze sufletul Govorei. Să-l scoată din hoiturile în care această mafie l-a aruncat timp de decenii.

Nu, nu este revoluția lui Bărăscu, lui Cazacu, lui Istrătescu. Nu, ei sunt doar rebelii care au luptat în gherilele din pădure împotriva ”Doamnelor și… Domnilor” care au distrus Govora și care vor să o distrugă până la final.

Revoluția este a fiecărui govorean, a fiecărui cetățean care mai e viu în acest oraș pustiit de corupție, o revoluție a fiecărui bărbat sau femeie care mai pot ține în mână arma votului, ștampila cu care să lichideze balaurii cu mii de capete care au sărăcit, flămânzit, exilat copiii din oraș. Fiecare femeie sau bărbat care mai pot ține în mână o armă a votului este așteptat să se înroleze în cea mai frumoasă revoluție din Vâlcea din 9 iunie. Nicăieri în altă localitate, alegerile nu au această miză. Nu e vorba de un oraș, de a căștiga o primărie. E vorba de câștiga, de a da o lovitură unei congregații a răului – afaceriști murdari de corupție, justiție coruptă, securism mediocru și hrăpăreț.

O Revoluție a onoarei, a demnității, a speranței. Govora este în haos, în cel mai de jos punct al vieții, aproape de moarte. Nu se pot face minuni dar măcar revoluția va resuscita sufletul unei stațiuni care piere. Sub talpa acestei mafii care crede că prin șantaj, bani, corupție poate obține totul.

Revoluția Govorei se adresează acelor govoreni care au în ei mândria stațiunii seculare stațiune care acum 100 de ani dădea ora exact la Bursa de la Paris, care primea decapotabilele cu prinții și prințesele Europei la campionatele de șah, de bridge, la ape și aerosoli, care ascundea tezaurul polonez de naziștim, în catacombe, care pornea fanfara în foișor, printre castelele și hotelurile strălucitoare, aflate azi în ruină și în miros rânced.

Revoluția Govorei începe acum. La armele votului govoreni! Este șansa voastră să nu dispăreți din istoria frumoasă a acestei stațiuni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *