Revoluţia de la Râmnicu Vâlcea a luat „piua”! Revoluţionarii PNL au plecat şi ei în concediu

La Râmnicu Vâlcea nu mai este revoluţie sau mă rog, revoluţionarii au luat o mică pauză. Exact ca în bancul cu motanul tată şi montanul pisoi..”tată, eu mai fac şi fac şi apoi mă duc acasă, că mi s-a făcut frig”

Liberalii noştri de la Vâlcea au făcut invers şi i-au spus lui Buican: „Cristi noi îl mai dăm ce îl mai dăm pe Matei jos de la primărie dar mai mergem şi în concediu că ni s-a făcut cald, nu-i aşa?”.

Pentru că da, după trei şedinţe extraordinare în care Eduard Vârlan a fost pus de vreo trei ori primar interimar în locul lui Ion Gigi Matei şi după ce trei ori Matei a revenit înapoi pe poziţi, marea revoluţie care urma să aibă loc şi azi, a fost suspendată. Exact ca un Time Out, pentru că doi revoluţionari – Cosmin Constantinscu (independent spre PNL) şi Bogdan Pruteanu(PNL) au plecat în concediu, că doar e vară. Aşadar revoluţia a luă piua cum se spune la joc până ce revoluţionarii noştri nu îşi vor da din nou slipul de pe ei jos şi pune costumul de justiţiar al Râmnicului. Ce naiba ne facem dacă după ce vin ei, nu pleacă alţi revoluţionari în concediu şi astfel revoluţia de schimbare a primarului se va amână până la toamnă.

Pe fondul ăsta, Eduard Vârlan, pretendentul la interimat ne-a trimis azi la Arhiepiscopie să vedem un simpozion despre moartea lui Eminescu „Vorbim doar despre 15 iunie 1990, dar de 15 iunie, când a murit marele Eminescu nu scrie nimeni, ia scrieţi şi voi despre asta”, ne-a zis Vârlan, atunci când l-am întrebat noi până când s-a amânat revoluţia! Sincer ne-a dat pe spate eminescologia liberalului, parcă vedeam glossa prin faţa ochilor, ce e mal ca malul trece sau val sau vârlanul sau mateiul, în fine nu mai ştiu dacă trebuie să „mă întreb şi să mă socot”, dar atât le spunem noi, *cestor liberali. „Păi floare albastră, floare albastră, la primăria care a răsărit e o cale atât de lungă că se pare că şi lui Gutău un an îi trebuie să ajungă”.

Revoluţia PNL de la Primăria Râmnicului a intrat în penibil şi repetăm, o spunem noi, singurul ziar de opoziţie la Ion Gigi Matei, adică, ăia, reclamaţi, înjuraţi, ăia care am măturat pe jos cu administraţia de oraş a PSD.

Dar pe bune, dacă nu ne e simpatic Ion Gigi Matei în ecuaţia asta! N-o avea el charismă dar parcă parcă, omul ar cam trebui să şadă acolo până la anul, că nu prea are cine să-l schimbe.

Liberalii de la Vâlcea se hârjonesc şi am impresia că nu doar la nivel local dar şi naţional îşi cam dau cu stângu în dreptu. Păi dacă aici pleacă în concediu în mijlocul revoluţiei, la nivel naţional, câtă minte trebuie să ai să depui o moţiune împotriva parlamentului dar să cauţi aliaţi printre parlamentari.

Nu, exclus, PSD-ul nu e deloc minunea de pe cer dar asediatorii sunt vai de mama lor de îngrămădiţi şi la Vâlcea şi la Bucureşti. Aloo, băsiştilor, iohanisisştilor nu-mi săriţi în cap sau voi liberalilor că aş fi trecut de partea „roşiilor”, pâi când vă număraţi voi tuleele de sub barbă, eu jucam prinselea cu Cozma pe străzile capitalei europene Bucureşti, fix acuşi 25 de anişor şi bârfeam cu seniorul la un tutun despre gorbaciovismul lui Ilici. Aşa că bâşti de aici, măi alde liberalilaşilor din CL Râmnicu Vâlcea.

Simon Beliv-ar….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *