Revista Râmnicu Vâlcea Week, invitată la Târgul de Turism al Olteniei

După un an de promovare a acestui judeţ, pe care nu ne-am sfiit să-l definim, chiar dacă am fost acuzaţi de un fel de post-protocronism, drept cel mai frumos judeţ din ţară, Revista judeţului Vâlcea, „Râmnicu Vâlcea Week”, a fost invitată la Târgul de Turism al Olteniei. Din Vâlcea mai participă Consiliul Judeţean.

Această invitaţie ne onorează şi validează munca noastră, proiectul, demarat în urmă cu un an, de a promova aici, pentru toată lumea, ceea ce are acest judeţ mai frumos, misterios, elegant, demn şi care merită văzut.

Străbătând majoritatea localităţilor din Vâlcea, fie iarnă, vară, fie toamnă sau primăvară, am reuşit să transmitem pasiunea şi respectul nostru pentru fiecare colţ al acestui judeţ, de la Câineni până la Voiceşti, de la Milcoiu până la Horezu şi de la Bălceşti până spre Voineasa.

La Târgul de la Craiova vom merge purtând cu noi cheile, canioanele, casele, legendele, pădurile, munţii, cascadele,  bisericile, oamenii, tradiţiile, tot ce are Vâlcea, acolo, de preţ, frumos şi domnesc, aşezat, de la începuturi, de creatorii lumii.

Redacţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *