Rețeaua de gaze din Gușoeni a fost introdusă deja pe 10 kilometri

Comuna Gușoeni ar putea fi prima localitate în ultimii 15 ani din Vâlcea, care să fie racordată la rețeaua de gaze naturale, ultimele două  fiind stațiunile Călimănești și Căciulata. De atunci, nu a mai existat nicio extindere în județul Vâlcea.

În prezent la introducerea rețelelor de gaze lucrează comunele Gușoeni, Dăești și Bunești.

”Am reușit deja primele două etape să le finalizăm, adică în jur de 10 km de rețea întinsă. Sunt foarte mulțumit de cum lucrează compania care se ocupă cu implementarea acestui proiect. facem acum verificări de presiune, a conductelor introduse și așteptăm ca Transgaz să monteze stația de reglare și măsurare presiune. Din câte am fost informat, sunt în proceduri interne privind execuiția lucrării dar, în această vară, vom avea și această stație, după care oamenii pot începe să se racordeze. Firma care se ocupă cu implementarea proiectului va oferi și sprijinul peuntru racorduri”, spune primarul Nicolae Concioiu.

Mai rămân, potrivit edilului Nicolae Concoiu, pentru ultima etapă satele Dealu Mare, Burdalești-Gușoianca, Valea Rudarilor și Dadiciu.

Rețeaua de gaze naturale va însemna un altă direcție de dezvoltare pentru comuna Gușoeni,

Comuna Gușoeni este una din localitățile fanion în industria extractivă, recent, Primăria semnând un contract de novație cu compania Dacian Petroleum. Și tot în ultima ședință a fost votat un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici, aferenți obiectivului de investiții “Amenajarea centru civic zona Dispensar medical”.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *