Reabilitarea dispensarului medical din Oteșani, prioritatea primarului Mircea Oprișor

Pentru îmbunătățirea condițiilor desfășurării actului medical la nivelul comunei Oteșani, conducerea administrației publice locale are ca prioritate prin CNI, un amplu proiect care prevede modernizarea a dispensarului din comună, ceea ce va permite și dezvoltarea serviciilor medicale din această zonă

„Dispensarul va fi reabilitat și modernizat, vor fi lucrări la acoperiș, tencuieli, dotări cu aparatură și mobilier adecvat acestei activități a dispensarului uman din comuna Otețani. E vorba de dispensarul contruit în anii 70 şi care, până în prezent nu a mai fost vreodată reabilitat. Condiţiile pentru personalul medical şi pentru pacienţi sunt deja improprii, pentru oferta de sănătate. Am discutat cu personalul medical și este prioritatea zero a administrației”a declarat Mircea Oprișor, edilul din Otețani.

Dispensarul Medical din Popeşti deserveşte un număr de peste 2000 de pacienţi, acesta fiind ridicat în anii 70, în zona centrală a localităţii.

În paralel cu dispensarul, primăria are depuse documentațiile pentru reabilitarea a două drumuri și a sediului administrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *