Râmnicu Vâlcea Week va face campanie electorală bazată pe fair-play şi bun simţ

A început campania electorală în judeţul Vâlcea. Campanie evidentă, în care va intra şi revista Râmnicu Vâlcea Week.

Pentru acest lucru şi având în vedere că suntem printre cele mai citite publicaţii din judeţ, vom face câteva precizări, credem noi, foarte importante.

Râmnicu Vâlcea Week va promova electoral un singur candidat pe localitate, în sensul că, în paginile acestui ziar, nu veţi găsi doi candidaţi care se luptă pentru aceeaşi funcţie.

Râmnicu Vâlcea Week va continua, independent de campania electorală, demersurile pentru a promova economic şi turistic acest judeţ şi pentru a face o politică strict pro economia de piaţă.

În acest sens, vom continua eforturile noastre pentru ca acest judeţ să funcţioneze pe principii sănătoase, capitaliste, şi ultimele relicve ale sistemului socialist de management de stat (CET Govora, RAJDP etc) să intre în ritmul pieţei libere, cu management privat, şi nu politico-administrativ.

Nu vom promova extremismul, xenofobia, atacul la persoană, la viaţa privată, nu vom defăima niciun candidat, chiar dacă acesta nu se regăseşte în paginile noastre.

Nu vom face politică anti-PSD, anti-PNL, anti-PMP, anti-ALDE, anti-PER etc..

Îi vom respecta pe toţi concurenţii din această campanie electorală, iar, dacă un candidat care nu are contract legal electoral cu Râmnicu Vâlcea Week va enunţa o idee bună şi utilă economic pentru Vâlcea, aceasta va fi cu siguranţă publicată.

Redacţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *