Râmnicu Vâlcea Week – locul 71, în Topul Naţional Mass-Media

Acest articol nu este o laudă, este doar o mulţumire adresată cititorilor noştri. Este satisfacţia că un produs de nişă, revista săptămânală a judeţului Vâlcea, „Râmnicu Vâlcea Week”, a ajuns, după 10 luni de muncă, să fie, potrivit site-ului trafic.ro, printre primele 100 de ziare din România, ocupând locul 71, totalizând, în ultima săptămână, 47.094 de cititori. Lor le mulţumim pentru fidelitate.

Şi nu doar atât, revista vâlceană se află între primele trei ziare din judeţ, fapt ce arată că ne aflăm în preferinţele cititorilor de aici.

Promitem că nu vom dezamăgi şi vom respecta, şi de acum înainte, politica noastră editorială, care se bazează, în special, pe promovarea judeţului Vâlcea, pe reportajul social şi pe o analiză obiectivă, la rece, a politicului zonal, nefiind afiliaţi niciunui partid; în schimb, toţi liderii politici pot să se rezume la a-şi spune punctul de vedere în procentul de 10% cât alocăm acestui domeniu.

În concluzie, am ajuns aici, nu e deloc uşor să rămânem în topul ziarelor din România, dar ne vom menţine linia şi avem nevoie de dumneavoastră. Şi promitem că, în anul 2016, o să fim şi mai buni.

Redacţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *