Râmnicu Vâlcea Week, locul 2 în presa vâlceană, după numărul de cititori, în minivacanţa de Paşte

În ultimii 2 ani, Râmnicu Vâlcea Week se află în top 3 al celor mai citite ziare din judeţul Vâlcea, pe un podium alături de cele 2 publicaţii Gazeta Vâlceană şi Vocea Vâlcii, cel mai multe poziţii fiind între 50 şi 60.

După minivacanţa de Paşte, Râmnicu Vâlcea Week, se află potrivit contorului de trafic, pe locul 57, locul 2 între publicaţiile vâlcene, ceea ce ne determină să vă mulţumim pentru faptul că datorită dumneavoastră suntem pe acest onorant loc.

Asta înseamnă că în 5 ani de activitate Râmnicu Vâlcea Week este publicaţia pe care cititorii au ales-o ca sursă de informare şi reportajele noastre sunt materiale pe care le consideră demnă de a fi citite.  Anul trecut, revista noastră a ocupat cu un astfel de reportaj privind drama românilor din Italia, locul 9, la nivel naţional, cea mai bună poziţie pentru un ziar de provincie.

Promitem că vom rămâne la fel de atractivi şi că veţi găsi întotdeauna în paginilor noastre informaţii utile şi reportaje inedite despre unul dintre cele mai frumoase judeţe din România.

Redacţia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *