Râmnicu Vâlcea Week a avut dreptate! Sayonara Ion Gigi Matei, incompetentul de Vâlcea!

Ziarul nostru şi cititorii noştri au avut azi parte de o victorie, în urma unei lupte începută în luna ianuarie, când Râmnicu Vâlcea Week a fost de departe vârful de lance al presei de opoziţie la Primăria Râmnicului.

Combinând pamfletul, ironia, lehamitea împotriva unei imposturi, a unui Ion Gigi care s-a votat de unul singur la primărie, Râmnicu Vâlcea Week poate spune azi că anomalia, incomptenţa, cocalairismul, manelizarea funcţiei de primar a Râmnicului s-a încheiat.

Ion Gigi Matei iese pe uşa din dos a istoriei, ca un laş care a fugit de propria osândă încercând să tragă de timp să evite barda care i-a retazat marea lui carieră de om mărunt.

Îl felicităm în special pe Adi Panduraşu care s-a dovedit omul oportun la momentul potrivit şi care a a întârit ideea că acest oarecare, banal Ion Gigi, este doar un impostor.

Nu vom deveni Antena 3, din acest moment Ion Gigi Matei nu mai există, este doar un nimeni, un oarecare, un mărunt ins al acestui oraş, un om fără importanţă. Asta cu o condiţie, niciodată Ion Gigi să mai scoată capul pentru a pretinde vreo funcţie, vreo candidatură.

Adios Ion Gigi, nu ne mai interesezi. Sperăm că Eduard Vârlan îl va trimite să se ocupe de spaţii verzi, numărat frunze, pietre de pe asfalt şi găuri de cer. Oricum pentru noi nu va conta nici ca viceprimar. Să fie sănătos şi să se retragă din politică.

Râmnicu Vâlcea Week va rămâne însă la fel de consecvent cu ceea ce se petrece în acest oraş iar, dacă vor exista derapaje de la noua conducere, vom fi la fel de tăioşi ca şi cu fosta conducere.

Râmnicu Vâlcea Week

loading...

One comment

 • Un prieten

  Paranoia de Valcea s-a incheiat!
  Azi, dupa alegerile din noiembrie parca, sunt fericit| Paranoia de Valcea s-a incheiat| Dar sa descriem:
  -mitocan:
  -paranoic;
  -ciudat:
  -obsedat;
  -semidoct;
  -bolnav psihic;
  Nu voi spune la cine m-am referit. Veti intelege in zilele urmatoare cand presa va prezenta sper -pe larg- apucaturile unui anume individ.
  Sper ca si presa aservita sa faca asta. Apropo: Vocea Valcii| Jenant| Teoretic ar trebui sa dispareti acum| M-as bucura. Desi nu e bine sa te bucuri de raul altuia| Si era sa uit de Curierul de Valcea.
  A sosit dupa mult timp momentul ca oamenii noi ajunsi in fruntea urbei noastre sa fie altefel. Sa gandeasca altfel. Sa procedeze altfel.Raul facut e mult pre mare. Cred ca nicaieriin lume un loc sa fi fost distrus intr-un timp atat de scut ca orasul asta. Nicaieri in lume|
  Putem sa reparam multe. Putem sa cicatrizam rani. Totul cu bun simt si cu intelepciune.
  Mai sper ca PSD-ul de aici sa dispara definitiv. Au dovedit cat de incompetenti si lipsiti de simtul realitatii sunt. Au dovedit ca se subordoneaza cu incapatanare unui om bolnav. Si asta o sa-i coste. De fapt au ramas neschimbati, Si in plus au avut si ghinionul mortii lui Ion Calea care ii trageain sus. Acum se duc in jos, cu gandul la noul Mesia semidoct C. Radulescu, prieten de Ponta. Deci va dati seama de cat de “valoros” e seful dni fruntea guvernului|
  Votul de la Valcea s-ar putea sa duca la caderea guvernului Ponta. Poate mai trebuie sa vina un singur semn de undeva. O arestare sau o dementa pornita din capul tuns al smecherasului de Bucuresti scolit laFacultatea de si uns de puscariasul Nastase.
  Termin acum ca v-am plictisit. Imi cer scuze, ma ia uneori gura pe dinainte dar azi sunt fericit. Foarte fericit|
  Felicitari tuturo consilierilor care au votat caderea modestului din capul urbei|
  Felicitari Ramnicu Valcea Week.
  Sa ne reantalnim sanatosi|
  Ma duc sa beau|De fericire|
  Daca va place dati mai departe. Sau puneti undeva in pagina.
  O seara buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *